428. Täydellinen vaaleanpunainen

Pretty & Polished Pretty 2.0 on lakka, jossa jouduin syömään sanani. Odotukset olivat todella alhaiset, en varmasti tykkäisi, mutta ajattelin lakata kuitenkin ennen kirppispinoon heittämistä. Se kuitenkin sattuikin olemaan juuri se täydellinen, haalea vaaleanpunainen omaan ihonväriin. :D Damn. Noh, voi käydä ne vähemmän täydelliset nyt lävitse ja laittaa ne kiertoon tämän sijaan.Tarvitsin kolme kerrosta peittävyyteen  kynsillä, mikä ei ollut ollenkaan paha näin vaalealle.

Tämä sävy on rajoitettu, oliko tätä tehty 30 pulloa Mei Mei's Signaturesille ja tilasin tämän oikeastaan vain kaverina Love, Angeline Magical Romance 2.0:lle, kun en muuta keksinyt.


Lakassa on mukana kultaista flakieta, joten koristeluiksi oli lähes itsestään selvää leimata kultaisella Barry M.:ällä. Leimakuvio on Born Pretty Storesta tilatusta laatasta QA88. Yksi syy miksi olin vain laittamassa pois oli se, että lakka oli erottunut pullossa ja väri on mennyt päälle ja valkoinen vajunut pohjaan. Ei oikein tässä vaiheessa vakuuttanut laadullaan, mutta kaikeksi onneksi tämän kuitenkin saa sekaisin ravistelemalla.


- Dimavarien

8 kommenttia: