426. Liukuvärjäystä

Milloinhan oppii liukuvärjätessä suojaamaan kynsinauhat? :D Odotan kovasti sitä hetkeä. Se on vaan niin helppo vaan alkaa sienellä tuputtelemaan ja siinä vaiheessa vasta on että ai niin joo. 

Näissä kynsissä alhaalta ylös käytetyt lakat ovat Liquid Sky Lacquer Sugared Berries, China Glaze Gamer Glam ja China Glaze Virtual Violet. Leimalakkana on F.U.N. Lacquer Starry Sky of the Summer, koska Kynsikoristeluissa kyseltiin sen leimaavuuden perään.Kuvio on Pueenin laatasta 77. Pueenilta on tullut nyt uusi laattasetti Make Your Day, kun tarkisti netin kautta laatan numeroa. Oikein nättejä kuvioita, tosin pitää miettiä tarvitseeko sitä, kun viime aikoina muutenkin karsinut laattakokoelmaa. :D 


- Dimavarien

16 kommenttia:

 1. Tosi kauniit ja upea liukuvärjäys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Liukuvärjäys on kyllä niin kiva koristelu.

   Poista
 2. Kaunis lakkaus!
  Mä en ikinä opi suojaamaan kynsinauhoja liukuvärjätessä.. :D Ehkä pitäis sellanen lateksihomma ostaa, niin selviäisi helpommalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä, sitte sitäkin unohtaisi käyttää niin kuin glitterien kanssa peel-offia. :D Ihan hyviä olemassa, mutta jäävät aina laittamatta. Ja kiitos.

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet! Hieno liuku ja voi että kun toi Pueenin laatan kuvio on niin nätti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Pueenin laatta on kyllä ihana. Ja kiitos. ^_^

   Poista
 4. Uskomattoman kaunis liuku :) jotenkin tosi ihanat värit. Ja kiva tämä uusi ulkoasu, en kyllä tiedä kauanko se on ollut mutta itse heräsin siihen vasta äsken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia. ^^ Violetti on kyllä yksi lempiväreistä.

   Ulkoasu ollut hetken, pari kertaa vaihtanut taustaa tässä, kun ei ole ollut ihan tyytyväinen. :D Prunella halusi pinkkiä niin onpa nyt sitä ihan runsaasti. ;)

   Poista