423. Kosmetik4less

Huh, en viitsi edes pahoitella näitä kirjoitustaukojani enää, tämä kahden paikkakunnan väliä ramppaaminen tekee tuhojaan.. 

Tehtiin aikoja sitten kimppatilausta Kosmetik4lessille ja vilautan nyt nämä minun ostokseni kun niistä kuvatkin olen napsinut, krhm.


Vielä pelittävän, mutta paljon käytetyn Lumenen kynsilakanpoistopurkin tilalle kokeiluun Essenceltä halvempaa ja samalla kaivattuja leimauslakkoja mustana ja valkoisena. 


Vanhat leimauslakat jo niin jankkia ettei juuri viitsi mustalla/valkoisella leimata. Alustavan testin mukaan lakat toimivat mainiosti vaikka Konadin musta onkin pigmenttisempi (ja sotkevampi). 

Poistoainepurkki oli vähän pettymys, karheampi sieni kuin lumenessa ja liian kuiva. Liekkö kuivanut varastossa tms, mutta paljon hitaampi poistamaan kuin märempi Lumene. Täytyisi kaataa lisää tavaraa kosteuttamaan mutten mitenkään muista ostaa kaadettavaa kynsilakanpoistoainetta..


Punaisen huulipunan kaipuussa nappasin mukaan myös Essencen Longlasting Lipstickin sävyssä 03 Dare to Wear. Hylsy on kevyt ja halvanoloinen mutta puna ihan hyvää tavaraa. Lähinnä kotona olen peilin edessä tämän kanssa muikistellut. Harvemmin jaksan rajailla huulet ja vahtia näin pigmenttisiä punia.

Kaikenmaailman testeripalikoille ja irtoluomiväreille piti saada uusi Z-palette täyttyneen kaveriksi ja päädyin suurimpaan mahdolliseen kossa Extra Large. Mukana epämagneettisille pannuille tarralla kiinnittyviä metallipalasia.

 Z-palette on siis magnettinen tyhjä paletti metallipannuisille irtoluomiväreille, poskipunille jne.. Samantien kelpuuttaisin kolmannen ison paletin kokoelmiini ja pienikin olisi matkoille kätevä.


Inglotit heruttamassa
Tässä vielä havinnollistettuna x-largen ja largen ero. Päällä vanha large ja alla uusi x-large
Aika maltillisilla ostoksilla mentiin, tosin taas on  jotakin tulossa kun pistin MiNailsilta ensimmäiset vinyylit tulemaan ja vähän niitä kaivattuja niittejä. 

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti