422. Eyre

Yksi monen monituisista suosikkikirjoistani on Charlotte Brontën Kotiopettajattaren romaani. Taisin lukea tämän jo ensimmäistä kertaa yläasteella, mutta silloisena fantasiakirjojen kautena tämä jäi niiden jalkohin. Lukiossa tartuin tähän uudelleen ja kirja avautui enemmän. Jotkut kirjat vain paranevat mitä enemmän niitä lukee.

Picture Polishin Eyren ostin ihan vain siitä syystä, että se oli nätti, mutta yhtymä tähän kirjaan oli vain ja ainoastaan positiivinen lisä. Eyre levittyi nätisti ja peitti kahdella kerroksella.Eyre on uudelleenjulkaisu Ozoticin sävystä 913. Ozotic ja Picture Polish ovat (tai olivat Ozoticin tapauksessa) australialaisia merkkejä, jotka tehtiin samassa paikassa ja 2013 Picture Polishista tuli Ozoticin lisenssin omistaja ja se päätti lopettaa tämän tuotemerkin. Ozoticin muitakin mahtavia sävyjä on kuitenkin Eyren lisäksi myös julkaistu uudelleen. Näitä ovat mm. Grace (Ozotic 607), Lizzie (Ozotic 606), Bette (Ozotic 616) ja Darcy (Ozotic 623). Eyre on hyvin hillitty varjossa, mutta auringossa sen holo pääsee täyteen oikeuteensa. Koristellessa en halunnut juuri peittää lakkaa, joten laitoin nimettömään vain hopeisen siirtokuvan ja muihin kynsiin yksittäisen hopeisen niitin.


Osaako Picture Polish tehdä edes huonosti käyttäytyviä ja rumia lakkoja. :D Omistamani viisi on kyllä todella pieni osuus koko valikoimasta, mutta jokainen on ollut nestemäistä rakkautta yhdessätoista millilitrassa.

- Dimavarien

2 kommenttia: