413. Miss Conduct

Miss Conduct on yksi vaaleanpuna/pinkeistä holoista, joista en voi luopua. Saman sävyisä minulla on jostai syystä ilmestynyt viuhkaan, mutta niissähän on ihan erilainen holoefekti! ;D Kynsillä on tässä kolme kerrosta, neljäs olisi voinut olla parempi, mutta oli illaksi menoa (taisi olla vappu :o) ja suunnitelmissa oli vielä tehdä leimadecaleita niin kiirehdin.Leimat on MoYou Londonin Explorer 03 -laatasta ja kultainen lakka on Butter Londonin The Full Monty. Strassit ovat myös samalta firmalta. Nämä eivät sumene päällylakasta niin kuin osa, tosin eivät ole niin nättejä kuin kristalliset ja lasiset timangit.

Englanniksi leimadecaleita esiintyy muodossa stamping decal ja reverse stamping ja en oikein tiedä kumpaa käyttäisi. Kumpi on teistä yleisempi ja siten virallisempi? Ainakin Chit Chat Nails käyttää reverse stamping -termiä, kun taas stamping decalia käyttää Lucy's Stash. Hämmentävää.

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Oohlalaa miten hulppea lakkaus! Ihan taisin rakastua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja kumarran. Miss Conduct on kyllä ihana yksilö.

   Poista
 2. Mä oon kanssa ihan sekaisin näiden reverse stamping ja stamping decal -termien kanssa. Mutta kynnet ovat hienot! Miss Conduct on upea pinkki hololakka ja leimadecalssit on tosi taitavasti tehdyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä, miksei voi olla vaan sitä yhtä termiä? :D Ja kiitos, leimadecaleita on aina niin kiva värittää. (Ja vähemmän kiva kiinnitellä kynsille.)

   Poista
 3. Ihanat! Noi leimat on tosi upeet :)

  VastaaPoista