409. Will You Be My Nemesis?

Tilailin jokin aika sitten ensimmäistä kertaa PrettyPolish.nl-verkkokaupasta Picture Polisheja. Kotiutin näiden kynsien Nemesiksen lisäksi Eyren ja Freya's Catsin ja lisäksi A-Englandin Princess Tearsin ja China Glazen Rendezvous With Youn. Nemesis oli kuitenkin syy tilaukselle, ihastuin tähän Embosnails-blogissa. :D

 Nemesis on kauniimpi luonnossa kuin kuvissa. En millään saanut kuviin pientä duochomemaista vaihtelua, vaan se näyttää vain holopunaiselta. Koristeluidean sain puolestaan Teannalta, jolla on nyt ollut paritkin paljaalle kynnelle leimatut pitsileimat. Leimalaatta on Chez Delaneyn 04 ja muissa kynsissä on Adeninalta tilatut AB-strassit.


Ja vielä pullokuva tästä kaunottaresta. 


En olisi uskonut, että ihastun punaiseen lakkaan näin paljon. :D Tarvitsee näköjään aina sen oikean yksilön.

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä hieno yksilö :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi kauniin värinen lakka ja ihanat koristelut se kanssa :) oon ihan rakastunut noihin nakupitseihin. En vaan omista oikein yhtään pitsikuvioista laattaa että pääsisi itsekin kokeilemaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mäkin ihastuin tosi paljon Teannalla, että oli pakko testata vaikka oma kynnen väri on aika kellastunut. :D Sun pitää sitten hommata, joku kiva. ;) Itelle kertynyt liiankin monta ehkä. :D

   Poista
 3. Mäkin ihastuin tuohon lakkaan ihan tonnilla kun sain sen. Enkä mäkään saanut sen upeutta vangittua kameralla, mutta pääasia että itse tietää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi on niin upea livenä, että mä vaan tuijottelin näitä. :D Ja pulloa. Picture Polish on niin onnistunut tuon lakan tekemisessä.

   Poista
 4. Hahaa, ihanaa jos postaukseni inspiroi lakkaihastukseen! :D Nätti lakkaus kokonaisuudessaan, ja tuo Nemesis on kyllä kaunis, eikä ole miinusta että lakka on Limited Edition.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli vaan niin herkullisen näkönen sulla! :D Juu ei se miinusta ole ja tuskin sitä tällä lakkamäärällä tulee kaipaamaan tuplapulloakaan. :D

   Poista