405. Apinointia

Lakkaushaaste-ryhmässä Facebookissa oli aiheena kopioida kynnet, jotka aiemmin oli tehty lakkaushaasteeseen. Itse nappasin idean Dreaming About Nails -blogin Emilialta ja lähdin toteuttamaan omaa versiota Vallilan Mon Amour -verhoista. Minulla ei ollut samoja lakkoja, eikä samoja kuvia, mutta kyllä sitä jonkinlaiset sai aikaan.


Sininen on OPIn Can't Find My Czechbook ja pikkurillissä on sen päällä Wet'n Wildin Fast Dry sarjan Blue Wants To Be Millionaire. Leimalakkana on Emiliasta poiketen hopeinen Barry M:n Silver ja laatat ovat MoYou Londonin Bridal 07 ja Konadin m20. Leimadecalista tuli kyllä turhan paksu, se jäi törröttämään ikävästi kynnen reunoista.Kynsiä värkätessä meni kyllä pienoinen tovi, tämä voisi olla helpompaakin. :D Ehkä joskus testaisi sheer tintseillä maalaustakin.

Käytetyt lakat:


- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Olisin voinut vaikka vannoa, että nämä on Emilian kynnet :D Hyvin on apinoitu vaikka tarkemmalla katselemuksella kuviot ei olekaan samoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos! Onneksi tuota verhoa voi toteuttaa erilaisinkin leimoin.

   Poista
 2. Oijoi, onpa kaunis lakkaus, ja hyvin on apinointikin onnistunut :)

  VastaaPoista
 3. Waau!! Kannatti apinoida, hienot on! Muistelinkin että tällaiset oon nähnyt aiemminkin, mutta parhaimpia ideoita kelpaa aina katsella useammankin kerran. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Vallilalla olisi kyllä moniakin verhoja, jotka olisivat harvinaisen nättejä kynsinäkin. Pitää ehkä tuijotella Hobby Hallia inspiraation puutteen iskiessä.

   Poista
 4. Hui sentään miten kauniit kynnet :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tykkäsin kyllä näistä omistakin, mutta Emilialla oli onnistuneemmat kuviot. :D

   Poista