403. Starry Night of the Summer

*köh* Lisää F.U.N. Lacquereita. En voinut vastustaa kiusausta nähtyäni Starry Night of the Summerin Polish Fiction -blogissa. Olin jo aiemmin kuolannut lakan perään, mutta Tintin postaus sai lakan tippumaan suorilta tein ostoskoriin ja nyt olen sen onnellinen omistaja. ^^ Sen kaverina kotiutin 24 Karat Diamondin holoversiona. 


Lakka peittää miltei yhdeltä, mutta itseltä vielä kuulsi läpi tämän jälkeen niin lisäsin toisen. Tämä on syvemmänsininen kuin A-Enlandin Tristam, mutta yhtä hyvin käyttäytyvä ja varmasti sopisi leimaukseenkin.Koristeluja mietin hetken, mutta päädyin lopulta Born Pretty Storen valkoisiin decaleihin, vaikka ne peittävätkin osan lakasta. Koristeluksi päälle töpöttelin vielä 24 Karat Diamondia ihan vain varmistaakseni, että kynnet kimaltavat tarpeeksi.Nämä olivat ihan mahtavat tuijottelukynnet. *.* Tuli oikein ikävä nyt postausta kirjoittaessa, tykkäsin niin paljon lakasta. F.U.N. Lacquerin multichromet ovat ihania ja glitterit uskomattomia, mutta täytyy sanoa, että tämä perus lineaarinen holo vei sydämen enemmän kuin mikään muista merkin lakoista.


Tänä lauantaina on viimeinen restock tälle ihanuudelle. Ihan vain jos on suunnitelmissa hankkia. ;)

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Starry Night on niin syvän sininen ihanuushololakka ettei paremmasta väliä :). Funit on nyt muutenkin ihan huikeita, tota karaattitimanttilakkaa en ole vielä hankkinut vaikka vähän tekisi mieli kyllä. Se säihkyy niin ihanasti. Ihanaiset kynnet olet tehnyt näillä mainioilla lakoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana. <3 Ja tuo on kyllä ehkä ihanin hologlitteri ikinä.

   Funit on ihan liian nättejä, tosin uudesta kokoelmasta en taida tarvita mitään. :D

   Poista