398. Japanidecaleita

Ollut viikon ajan ongelmia kuvien kanssa ja kuten olette voineet huomata överikynsien kuvat ovat antaneet vain virheilmoitusta. Ne jostain syystä katosivat itsekseen Photobucketista ja niitä ei ollut mahdollista saada takaisin. Ja tokihan itsekin poisti ne jo kameran muistikortilta heti kun päivitti kynnet blogiin. Lisäksi luonnoksissa olleille kynsille kävi samoin. Toivotaan ettei vikaa enää esiinny ja ladatut kuvat pysyvät siellä minne ne laittaa. Suoraa blogiin laittamisesta luovuin jo aikaa sitten, sillä Blogger vaihtoi kuvien värit ihan oman halunsa mukaan.

Ja kuva ongelmista decalongelmiin, jestas kuinka voi inhota huonolaatuisia arkkeja. :D Nämä olivat kauheimmasta päästä ikinä, liotteluun meni ikuisuus, kuviot jäivät juuri siihen mihin ensin ne laitoit ja vain venyivät kuin purkka jos yrititkään siirtää. Harmi, sillä muuten tykkäsin kovastikin kuvioista. Lisäksi näistä paistaa läpi, joten muu pohja kuin vaalea ei sovi näille. Ei tarvitse kai sanoa, että heitin ne mitä en tuhlannut näitä ahertaessa roskiksen hellään huomaan?


Lisäksi myös mattasin nämä, jotta kuviot näkyvät paremmin. Valkoisena on tuttuun tapaan Gina Tricotin White (tätä alkaa olla turha sanoa, miksi sitä enää ostaisi muuta? :D)


- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Onpa tosi upeat decalit! Kauniit kynnet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätit nää on, mutta liian suuri taisteleminen näitten kans. :D Ja kiitos.

   Poista
 2. Nämä ei vissiin olleet niitä Bluesean decaleita kuitenkaan? Itse olen kokeillut sen merkin vastaavia ja ne toimi kyllä moitteetta. Kauniithan ne on kaikesta taistelusta huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli nämäkin Bluesean, ehkä vaan jotain maanantaipainosta osunut omalle kohdalle. :D Nähny useammallakin näillä tehtyjä kynsiä, mutta eivät ole kyllä maininneet vaikeuksista.

   Poista