397. Aleshoppailuja

Ai jai, alepöydät nuo kosmetiikkahaukan surmanloukut. Joulun jälkeisistä alennusmyynneistä tarttui poikkeuksellisen paljon tavaraa käsiini ja ajattelin ne teille esitellä vaikkeivat ne blogimme alkuperäiseen aihepiiriin kuulukaan.

 Kertokaapa muuten haittaako tämä lähinnä minun suorittamani aihepiirin laajentaminen teitä? Haluaisitteko että erittelen nämä ei kynsilakka-aiheiset postaukset vaikkapa omalle välilehdelleen vai saavatko ne rikastuttaa blogia täällä muiden postausten joukossa? Dimavarien todennäköisesti jatkaa lähinnä kynsilinjalla kuten tähänkin asti eli meikkeihin ja ihonhoitoon liittyviä postauksia tulee vain minulta.  Itseäni on jo tosiaan pidemmän aikaa kiinnostanut vähän muistakin kosmetiikkaan liittyvistä aiheistä postailu rakkaiden kynsien lisäksi. Olisiko tämä jeij vai nej? Tell me!

Niin niihin tuotteisiin...

Ensimmäisenä alepöydistä silmiini osui Lancômen Fairy Nights "make up lookbook".


Paletti sisältää kolme luomivärinappia, pikkuisen Lip Lover huulikiiltopunan, minikokoisen Hypnôse Drama maskaran, pienen Le Crayon Khôl kajalkynän ja kaksi herkullista poskipunaa siveltimineen.
Salamalla otetussa kuvassa paletti kimaltaa kivasti ^^

Poskipunat: vasemmalla  03 Sorbet the Corail ja oikealla 021 Rose Paradis

Lip Lover sävyssä 355 Framboise Étoile, Hypnôse Drama 01 Excessive Black ja Le Crayon Khôl 01 Noir

Luomivärit eli Ombre Hypnôset: Rose Erika I108, Strass Black S310 ja Argent Erika I306

Poskipuniin, luomiväreihin ja varsinkin Lip Lover -huulikiiltoon olen ihastunut ja ne ovat päässet useamman kerran käyttöön. Harkitsen kyllä kaikkien värinappien irroittamista paletista ja niiden siirtämistä Z-palettiin  käytettävyyden parantamiseksi. Niin poskipunat kuin luomiväritkin ovat pigmenttisiä ja erittäien käytettäviä. Hintaansa nähden kelpo ostos. Kaikkia paletin tuotteita on saatavilla ihan vakivalikoimassa tällä hetkellä.
Lancômen paletin ohella huomioni kiinnitti YSL:n klassikko valokynä Touche Éclat lahjapakkauksessa. Eli valokynän kanssa kaupan päälle sai pienen kokeilukoon Forever Youth Liberator seerumista.Valokynästä ostamani sävy on roosapohjainen 1, eli vaalein sävy.

Valokynän mentävä kolo meikkivarastoissani on ollut jo pitkään, mutta en jotenkin ole saanut valittua minkä tuotteen ottaisin. Sitten tämä tupsahti edullisemmin eteen ja ajattelin jahkaamisen olevan turhaa. Ei ole kyllä päässyt ihan niin usein käyttöön kun alunperin ajattelin, tsemppauksen paikka.

Valokynällähän on tarkoitus tuoda nimensä mukaisesti valoa esim. silmän sisänurkkaan, juonteiden pohjalle, poskipäille, kulmaluulle, amorinkaarelle jne. Peitetuote tarvitaan yleensä erikseen, tämä on se viimeinen silaus ja hehkun luoja ja nostaa esiin niitä alueita joille sitä levitetään. Eli ei koko silmänaluselle jos et halua näyttää käänteispandalta.Varsinaisten aletuotteiden ohella ostin myös vähän aikaa ostoslistallani majailleen L'Orealin Lumi Magique heleyttävän pohjustajan. Ideanani oli käyttää tätä niin pohjustajana, highlighterinä meikin päällä kuin meikkivoiteen seassa sitä vaalentamassakin ja kaikkiin tämä tuote sopiikin oikein hyvin.

Muutaman käyttökerran jälkeen tosin koostumus on päässyt jotenkin hieman erottumaan ja öljyinen tuotepohja ja helmiäispigmentti tulevan pumpusta erillään. Kunnon ravistus ja pari pumppausta korjasivat tilannetta kyllä. Hintaansa nähden mainio tuote.


Että semmottisia ostoksia. 

-Prunella

5 kommenttia:

 1. paljonko toi lancomen juttu maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintalappu on näemmä kadonnut, mutta muistaakseni n. 30 kymppiä jäi hintaa alen, lisäalen (lisäalepäivä) ja henksualen jälkeen. Siihen hintaan ei normaalisti saa edes yhtä luomiväriä.. Eli halvalla lähti silloin.

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! Toi Lumi alkoi nyt kiehtoa vähän muakin. Eikä todellakaan haittaa aihepiirin laajentaminen yhtään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä näppärä tuote. Saa käyttöön ne kaikki lehtien välissä tulevat meikkivoidenyssäkätkin kun ne ovat yleensä aina liian tummia tällaiselle valkonaamalle. Toki koostumus kevenee hieman, mutta eipä se kovasti haittaa. Ja kiva kuulla jos saan höpötellä vähän muutakin kuin kynsiä. :)

   Poista