396. Burn, baby, burn

Ja polta samalla pankkitilisi. Täytyy myöntää, tuli sorruttua F.U.N. Lacquereihin niin kuin niin moni muukin. Kauan tappelin vastaan, mutta veivät sitten mukanaan. "Sullahan on jo duochromeholoja. Saman värisiäkin. Joita et ole käyttänyt." "Niin, niin mutta ei tuolla karkeammalla hologlitterillä." "Ja holotoppereita, joissa saa vähän samanlaisen." "Mutta..." 

Tuo riita päättyi pääni sisällä tilaamiseen ja täytyy sanoa, etten kyllä kadu. :D Mwah. Lakkaomatunto vähän kolhiintunut näistä perusteista, mutta voisi yrittää tämän loppukuun kuunnella sitä paremmin, jos leppyisi.

Ensin oli pakko saada Burnin' Up. (Ihan kuin sulla ei olis ollu jo Darling Diva Polishin Flashiä.) Shh. Ihana. Vaihtelee väriään vihertävästä, punaiseen ja välissä magenta omaan silmään. Kuvat otettu kevätauringossa, jota on kyllä kaivattu jo ihan liian kauan. Lisäksi tuli vaihdettua kynnen mallia, sillä aikaisempi taltta ei sopinut yhtään töihin ja kulmia katkeili vähintään kolme per päivä. Oli oikea ratkaisu, sillä en ole pariin viikkoon saanut ainuttakaan katkeamaan.


Lakassa on näkyvissä siveltimien vedot monien duochromejen tapaan, mutta eivät näy kuvissa.


Koristeena on siirtokuvat, sillä en halunnut peittää lakkaa. Ja lisäksi pää löi tyhjää ja selailin vain leimauslaattojani. Miten niitä voi olla niin paljon, mutta silti vaikea keksiä leimattavaa kuviota? :D

- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan liian. Onneks ei tartte ostaa kahta kertaa. :D

   Poista
 2. Nuo siirtokuvat sopii tosi hyvin yksiin tuon lakan kanssa! Mä en taas ole pitkään aikaan löytänyt sellaisia siirtokuvia, joita tekis mieli käyttää, mutta leimaillut oon siitäkin eestä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii! Mä kävin MiNailsillä ja päivitin varastoja. :D Sieltä tuntui löytyvän sopivan monta arkkia sellaisia mitä haluaa käyttääkin.

   Poista
 3. Ylellisen näköinen ja kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. Näillä kyllä kelpasi ollakin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitokset. ^^ Tää lakka oli kyllä pakko saada. (Tosin voisin sanoa tätä kaikista Funeistani. :D)

   Poista