393. Liebster Award

Saimme Kuuhullun kynsiblogin pitäjältä PhotoGothicilta Liebster Award-tunnustuksen. Siinä on tarkoitus vastata 11 esitettyyn kysymykseen, keksiä omat ja laittaa eteenpäin 11 muulle bloggaajalle, joilla on alle 1000 lukijaa.


1. Nimeä 1-3 blogia/bloggaajaa, jotka ovat eniten inspiroineet sinua ja/tai blogiasi. Lyhyet perustelut!

Dima: Niitä on niin monia. Very Emily ja Sveta Sanders inspiroi nykyään aika paljon. Ihan mahtavia swatcheja ja koristeluita. Ja Marta! Leimailut ja skittlettet. Ja alusta asti suomalaisista tullut seurattua seuraavia Polish This!, Nail Art By Belegwen, Better Nail Day ja Jos edes kynnet. Maailmassa on niin monta inspiroivaa bloggaajaa eli mahdoton mainita vain 1-3. :D

Prunella: Blogin aloittamiseen ja alkuaikoina ainakin Sonnela, Passion for Nails ja Shiny Nail Art  inspiroivat paljon. Kaikista opin uusia tekniikoita ja ideoita, Shinyn ihanat mantelikynnet olivat pitkään unelmani todella huolellisine koristeluineen. "Uudempina" listalle ovat nousseet mm. The Yellow Nails, Wasting Lifestyle ja SanNails, ihan muutaman mainitakseni. Ihania blogejahan on lukemattomia.


2. Kuvaile itseäsi yhdellä lauseella

Dima: Uniinsa uponnut, sarkastinen hamsteri.

Prunella: Todellisuustajuton itseään rasvaava ja puunaava pöhkö. Tää ei nyt ihan virallisessa merkityksessä edes ollut lause, mutta menköön.


3. Minkälainen musiikki taas jalkasi vipattamaan? Mikä on ehdoton ei?

Dima: Metallimusiikki, viimeksi tuli ostettua Blind Guardianin uusi albumi ja sitä enne Machinae Supremacyn Phantom Shadow. Ehdoton ei on suomiräppi. Ja enimmäkseen ulkomainenkin. Ja klassinen naislaulu! (varsinkin kuorossa.) Ja mikä ettei, lisätään huono suomi-iskelmä kaiken päälle.

Prunella: Mulla ei enää ole mitään yleistä genreä mistä tykkään. Entinen metallimusiikin kausi on jäänyt suurimmaksi osaksi taa ja kuuntelen nykyään hälyttävän vähän musiikkia. Muse on suosikkibändini, entinen suosikki oli Machinae Supremacy (ruotsalainen sid-metallin lähettiläs). Puhelimessa lenkillä ja bussissa soivat nrj:n listalta tutut vetkutukset (osa jo vuosia vanhoja ja lista päivittyy hitaasti) joukossaan muutama k-pop renkutus ja euroviisut. Klassinen musiikki uppoaa ihan kivasti.  Ei-listalla on suomi-iskelmää (Kaija Koo:ta ja Paula koivuniemeä ei lasketa), vanhempaa  setämiesten "roketirollia"  ja kaikenmaailman Kanyet ja Jay-Z:t.


4. Jos voisit syntyä uudelleen eläimeksi, mikä eläin olisit? Lyhyet perustelut!

Dima: Delfiini. Rakastan merta, mutta en ole valmis luopumaan nisäkkyydestäni. Tai kissa. 'Nuff said, kuka ei halua palvelijoita ja nukkua päivät pitkät? ;)

Prunella: Mäyräkoira varmaan, selitys alempana.


5. Paras elokuva, jonka olet nähnyt vuoden sisällä?

Dima: The Imitation Game kosketti. The Hobbit: Battle of Five Armies päätti erään aikakauden. The Kingsman oli vain mahtava.

Prunella: Öäääm.. Viiden armeijan taistelu on yhä näkemättä eikä mieleen putkahda nyt mitään mestariteosta. Matkijanärhi osa 1 oli ihan kelvollinen.


6. Mikä omassa blogissasi on sinulle tärkeintä?

Dima: Saada kynnet esille ja seurata omaa kehitystä. :D

Prunella: Se tunne että on saanut jotain kivaa aikaan kun julkaisee postauksen. Olen vähän kehno ilmaisemaan itseäni kirjallisesti joten treeni ei ole yhtään pahitteeksi. Joskus olisi kiva kehittyä samanmoiseksi sananiekaksi kuin moni muu bloggaaja ja herättää hilpeyttä sanavalinnoillaan.


7. Missä haluaisit nyt olla?

Dima: Täsä ja nyt. Isommalla pankkitilin saldolla, kiitos.

Prunella: Jossain lämpimämmässä ilmanalassa sijaitsevassa kulttuurikohteessa jossa rantakin on lähellä. Mielellään drinkki kourassa..


8. Jos saisit suunnitella oman kynsilakan, minkälainen se olisi?

Dima: Ei mun tartte. F.U.N. Lacquer teki sen mun puolesta pyytämättä. Holoa ja kimallusta. *.*

Prunella: Oon kai vähän mielikuvitukseton kun en ole miettinyt. Violettia siinä varmasti olisi.


9. Onko tämä ensimmäinen blogisi, vai oletko pitänyt muuta blogia aiemmin?

Dima: Ensimmäinen. Tosin ylläpidin jonkin aikaa linkkikirjastoa G.R.R. Martinista ja Helmibaaria. Lisäksi kirjoitin Livejournalissa kauan sitten päiväkirjaa.

Prunella: Ensimmäinen. Ensi kertaa oli mitään "järkevää" kirjoitettavaa.


10. Nimeä viisi sinulle tärkeintä tavaraa, jotka omistat

Dima: Tietokone, koruja (niin monta tunne-arvon saanutta, etten voi eritellä), Tolkienin kirjojen juhlapainokset (...ja muu kirjakokoelma), kynsilakat ja vanhat pehmolelut.

Prunella: Tietokone, tai paremminkin sen kovalevy ja sen sisältämät valokuvat ym, vanha Uppo-Nalleni ja muutama koru.


11. Kerro itsestäsi jotain, jota kovin moni ei vielä tiedä

Dima: Joku aina tietää jotakin. :D Öämh, tykkään laskiaispullasta vadelmahillolla, manteli on kauheaa. :P

Prunella: Mä rrrrrrrrakastan mäyräkoiria ja teen hölmöjä ääniä kun sellaisen nään. :D Mun mielestä (mini)mäykyt on vaan parhaita sessukoita.


Ollaan tylsiä ja ei haasteta ketään. :D ...tai siis ketään ei taida olla jäänyt haastamatta.

- Dimavarien & Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti