392. Lancôme Miracle Cushion

Äärimmäisen kuvarikasta postausta pukkaa. Ja jonkinlaista meikkivoidearvostelua jopa! Sain töiden kautta Lancômen uuden hypetetyn Miracle Cushion meikkivoiteen ja innostuin räpsimään siitä miljoona kuvaa kun valo-olosuhteetkin olivat kohtuulliset.

Mikä ihmeen Cushion? Lancôme tuo jälleen länkkärimarkkinoille jotain uutta ja ihmeellistä meikkivoiderintamalla ja pakkasi tällä kertaa meikkivoiteensa puuterirasiaa muistuttavaan pakkaukseen imeyttäen varsinaisen litkun tyynyyn joka erehdyttävästi muistuttaa niitä postissa (joooskus muinoin kun postimerkit olivat vielä nuoltavia) olevia oransseja postimerkinkostutustyynyjä. Mielleyhtymä nähdessäni tuotteen oli välitön. :DD Aasiassa nämä tyynymeikkivoiteet ovat ilmeisesti olleet tuttua huttua jo muutaman vuoden.

Miracle Cushion 01
Läppä kiinni..
Läppä auki..

Meikkivoiderasian idea on olla helposti mukana kuljetettava ja sillä onkin tarpeen tullen yksinkertaista korjailla meikkiä päivän mittaan mukana tulevalla vipalla. Ihan kuin käyttäisit kivi- tai meikkipuuteria, mutta tuote onkin nestemäinen eikä siis luo sitä kuivan näköistä ylipuuteroitua ihoa.

 Osa tuotteen jujua on mukana (ja täyttöpakkauksessa mukana) tuleva siloinen polyuretaanivippa joka levittää meikkivoiteen ohuelti ja tasaisesti ja samalla ihon pintalämpötila tilapäisesti alenee. Ei hullumpi tunne kesäkuumalla! Meikkivoiteen kodin eli sienen tehtävä on annostella voidetta juuri sopiva määrä vipalle ja muutoin pitää tavara tiukasti sisällään. Rasia on täysin tiivis juuri sienen sekä välikannen ansiosta eikä meikkivoiteen vuotamista rakkaaseen laukkuun tarvitse pelätä.
Ja se sinettikin lopulta auki: tadaa kostea huokoinen tyyny
 Se ihmeellinen polyuretaanivippa
 No millaista se itse meikkivoide nyt sitten on? 
Kevyttä, viileältä tuntuvaa ja kivasti levittyvää. Meikkivoide kuivuu himmeän puuteriseksi mutta kuitenkin pinta on hehkuva ja luonnollinen. Vipalla levitettynä ihanan viileän tunteen huomaa iholla, mutta siveltimellä tai sormella levittäessä tunnetta ei luonnollisesti tule.

 Paras väline meikkivoiteen levitykseen on selkeästi sen oma vippa jo tuloksenkin perusteella. Rasian sieni annostelee voidetta painalluksen voimakkuuden mukaan, kevyt painallus antaa tiestysti vähemmän tuotetta kuin rajumpi runttaus.

Rajut punoitukset ja tummat silmänaluset kaipaavat peitevoidetta sillä voiteen peittokyky ei niihin riitä. Tuote ei todennäköisesti ole parhaimmillaan kuivimmalla tai rasvaisimmalla iholla, mutta muuten kevyempää ja keskipeittävää tulosta hakeville ja kokeilunhaluisille ihan näppärä kaveri.

Muka-hieno kuva vipasta sormissa ja sumea tuote taustalla: "Näin tätä vippaa käytetään"
 Itse sävyt meikkivoiteessa voisivat mielestäni olla paremmat näin Suomen markkinoita ajatellen. Kaikki ovat kohtuullisen keltapohjaisia ja tummahkoja. Kolmas sävy on Suomalaiselle perus kalkkinaamalle jo auttamattomasti liian tumma vaikka voide ohuelti levittyykin ja vaalenee levitessään. Suosittelen kuitenkin rohkeasti kokeilemaan sävyjä iholle sillä sienessä ne näyttävät tiestysti tummemmilta kuin mitä levitettyinä oikeasti ovat.

Vaalein sävy eli 01 menee kalpealle viileäpohjaiselle iholleni juuri ja juuri ja kaipaa häivytyksen kaulalle. Ihoni tosiaan on melko vaalea kuten käsien ihostakin näkee, mutta en ole se ihan valkoisin lumikki vielä kuitenkaan. Alemmasta swatch-kuvasta näkee että sävy kyllä häivyttyy ihooni ihan nätisti, mutta on selkeästi lämmin sävyltään.

Uskoisin että kevyehkön peittokykynsä ja lämpimän sävynsä takia tämä on näppärä kaveri kesällä kun iho saa auringosta edes hieman sävyä ja lämpöä itseensä. Nyt tykkään vielä käyttää  vielä voidemaisempia ja hieman peittävämpiä meikkivoiteita vaikka tämä Cushionkin välillä eksyy kasvoille.

Miracle Cushion on saatavilla Lancômea myyvistä liikkeistä eli ainakin Sokoksista, Stockmannilta ja Kickseistä vähän reiluun viiden kympin hintaan.

Reilumpi swatch
Häivytettynä
Kasvokuvia en teille valitettavasti pystynyt ottamaan sillä en yksinkertaisesti vielä osaa ottaa kummoisia kuvia naamastani. Ne jäävät liian epätarkoiksi tai sitten kuvassa on vain esim. nenä. :D Opettelu niiden kanssa siis vielä jatkuu... Vielä jonakin päivänä!

Oletteko jo päässet kokeilemaan Miracle Cushionia jossakin myymälässä tai kenties ostaneet tämän jo itsellenne? Mielipiteitä?

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti