389. I want to see your peacock!


Diman kanssa kimpassa tilatun Emily de Molly -riikinkukkolaatan testailua tällä kertaa. Laatta vilahti Saapuneita-postauksessakin. Mantelikynsieni kanssa olen vähän tuskastellut piskuisten leimauslaattojeni piskuisia kuvioita ja tässä on jo isompaa. Jopa turhankin isoa.

 Monet monimutkaisemmat kuviot näyttävät kivoilta näissä "isojen kuvioiden laatoissa" mutta kynsillä peittävät vähän liikaa ja kuvio ei näy koko kauneudessaan kun siitä näkyy vain pala keskeltä tai reunasta. Mielestäni kuvan pitää olla ns. iso, mutta kuvion skaalattuna pienemmäksi. Ymmärrättekö vai puhunko ihan hepreaa?

 Noh, ensimmäiseksi kynsille pääsi kuitenkin yksittäinen sulkakuvio. Kokeilin myös kuvaa jossa on kolme sulkaa sekasotkussa, mutta se peitti jo ihan liikaa ranskista. Täytyy testata jollakin tosi ison kontrastin omaavalla lakkaparilla.


Leiman pohjalle päätin tuhertaa ranskalaista. Tai oikeastaan homma meni niinpäin, että ensin tuherrettiin ranskalaista ja sitten mietittiin että mitäs päälle. Päädyin tosiaan leimaan ja peristeisesti China Glaze Romantique -kokoelman lakalla. Kivat oli vaikkakin leima peittää vähän liikaakin ja erottuu nakulta kynnen osalta vähän heikommin.

Auringonvalossa:


Salamalla:
Bling!

Käytetyt lakat:
Kärjissä: OPI - Dutch 'Ya Just Love Opi?
Leimat: China Glaze - Admire
Leimauslaatta: Emily de Molly 04

-Prunella

6 kommenttia:

 1. Käyhän kurkkaamassa: http://kuukynnet.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 2. Hienot on! Mäkin olen juuri postaamassa blogiini sulkakynsiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitää käydä kurkkimassa sunkin sulkakynnet. :)

   Poista