383. Saapuneita

Tällä kertaa koottu selonteko joululahjoista ja muutamasta ostetusta tuotteesta. 

Aloitetaan niillä joululahjoilla. Ihana Insinöörini oli taas seikkaillut verkkokauppojen ihmeellisessa maailmassa ja tilannut minulle lakkoja. Näiden lisäksi sain vielä yhden ison yllärin, mutta se kuuluu meikkipuolelle, esittelen sen jos jotakuta kiinnostaa?

 Whee! Kasa! Kolme China Glazea joulukokoelmasta, kaksi OPI:a Nordic -kokoelmasta, Essie myös joulukokoelmasta ja Bearest of Them All erikoisjoululakka Icons of Happiness -kokoelmasta. Jääkarhulakkaa olin salaa pienessä mielessäni toivonutkin muut tulivat ihan täytenä yllärinä.

 Bearest of Them All, Suzi Has a Swede Tooth ja Opi With a Nice Finn-ish

Vaikken itse olisi jaksanut tilailla lakkoja oli tosi kiva saada Nordic -kokoelman suomilakka kun Kinky in Helsinkikin puuttuu. Oikeastaan tuo lakka ei omaan silmääni ole mitenkään superkaunis, mutta viittaa Suomeen kuitenkin.. Ehkä pitäsisi tehdä sille samanlainen holotusoperaatio kuin Heliumia teki Diman ehdotuksesta omalleen. Swede Tooth on nätti pinkki ja sitä ja Bearestiä tulikin jo edellisissä kynsissä käytettyä.

Jiggle Hi, Jiggle Low,  De Light, Tip Your Hat ja Chilling With My Snow-mies

Näistä kolme onkin jo käynyt kynsillä mutta niistä ei ole todistusaineistoa. Vain Chilling With My Snow-mies on käyttämättä. Essie ja De Light ja Tip Your Hat peittävät kaikki kahdella kerroksella. De Light on mahtava aksenttikynsiin ja koristeluun ja käytinkin sitä Tip Your Hatin parina.

Lahjaan kuuluivat myös RapiDry kuivatussuihke ja sen kylkiäisenä tullut OPI Top Coat. RapiDry jättää hieman öljyisen pinnan eli sopii parhaiten valmiin lakkauksen kuivatukseen tai sitten vaan pitää pestä kädet ennen uutta kerrosta.

Sitten niihin omiin vaatimattomampiin omiin ostoksiin.

Essencet ja Emily de Mollyn riikinkukkolaatan diilasi minulle Dima.

22 Black Dress and White Tie, 138 LOL ja BIG Lashes mascara

Vihreä lakka houkuttaa erityisesti. Ripsareita on yht'äkkiä kertynyt paaaljon joten saas nähdä koska pääsen Essenceä kokeilemaan.


Emily de Molly 04

Laatta toimii mainiosti ja käytinkin sitä seuraavaksi esittelemiini kynsiin.Käytettyäni loppuun kaverilta saadun Urban Decayn minipohjustajan päätin tilata täysikokoisen. Lämpötilamuutokset kuljetuksessa ovat kenties tehneet tälle tepposiaan sillä tuote tulee erottuneen öljyn saatteleman ulos. :S Toimii kyllä siitä huolimatta.

Näiden lisäksi olisi vielä lisää meikkaamiseen liittyviä aleostoksia. Kiinnostaisiko niitä nähdä?

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Kiinnostaa nähdä meikkaustuotteet ja kivoja lahjoja oot saanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin olin kyllä kiitollinen, näistä riittää taas iloa pitkään. Ehkäpä mä ne meikitkin sitten esittelen.. :)

      Poista