382. Lumene kynsilakanpoistopurkki

Hassu pikku tynkäpostaus tähän väliin.

 Suurimmalle osalle teistä tämä on varmaan jo itsestäänselvää, mutta nämä lakat poistavat purkit ovat tosi näppäriä!
 Sain töiden kautta Lumenen version poistopurkista enkä ole normilakkoja juuri vanulapuilla ja poistoaineella enää poistanut. Toki jokapäiväisessä käytössä nämä kuluvat aika äkkiä, mutta vähän harvemmassa käytössä ovat ihan ässiä. Vanulapuilla poistaessa kynsien alle tuntuu usein hakeutuvan väriä, mutta purkilla nekin puhdistuvat ongelmitta. 

Vielä en ole ehtinyt kokeilla Maybellinen tai Goshin purkkeja, mutta tässä Lumenessa on mukavan pehmeä vanu ja nopsa asetoniton poistoaine. Toimii kun junan vessa.


-Prunella

7 kommenttia:

 1. Tätä lienee pakko hankkia seuraavaksi, kun nykyisessä on asetonia ja geelit ei oikein leiki sen tökötin kanssa :). Nämä on vaan niin näpsäköitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin pitkään, että "nääh en tartte, lähtee ne lapuillakin", mutta kyllä toi vaan helpottaa hommaa. Jos glittereitä poistaa niin kannattaa melkein olla niille oma purkki niin ei tuu hitua sormiin aina kun cremejä poistaa.

   Poista
 2. Nää on ihan parhaita :) ite oon testannut ginan ja primarkin purkkeja, molemmilla poisti n. 10 kertaa. Primarkista näitä sai punnalla, suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosin sitä oon jäänyt miettimään että miten nää hävitetään? Viittiikö roskikseen heittää?

   Poista
  2. Sephoran purkkeja on kans kehuttu, jos Primarkiin pääsis niin vois napata muutaman. Ite oon ainakin sen 10 kertaa jo käyttäny ja vielä toimii. Roskikseenkin varmaan uskaltaa jos purkki on tarpeeksi kuiva. Tietty vois napata sienet purkista ulos haihtumaan (ulos tms) ja heittää sitten menemään. Sitä oikeasti kaipais kyllä neuvoja että miten monet tuotteet kannattaa hävittää turvallisesti.

   Poista
 3. Pitäs joskus ostaa ja kokeilla ihan mielenkiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo iso sijoitus helppouteen nähden. Toki Xtraa ja lidlin pumppupoistoainetta samalla hinnalla saa enemmän, mutta sitten pitää vielä hinkutella. :D Ekaa kertaa kun tuikkasin sormen tonne purkkiin pehmeiän sienen keskelle niin se tuntui kyllä aika härskiltä :D

   Poista