380. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 15 ja 16

Näin tammikuun lopussahan on juuri sopiva aika postata viimeiset #ablecaw14-haasteen kynnet. Kynnet teki ihan ajallaan, mutta aika vierähti Turussa vieraillessa ja sen jälkeen ollut muuta kiirettä ja flunssaa. Finnish(able) Nail Art Challange oli ensimmäinen haaste mihin koskaan olen koskaan langennut. Kivaa on ollut ja hammasten kiristystä, kun ei ole keksinyt mitkä kynnet tekisi kuhunkin haasteeseen. Loppu viimein on kuitenkin helpottunut, että se on ohi. :D  En kyllä hetkeen lähde mihinkään mukaan, vaikka on kyllä tullut testattua paria tekniikkaakin, mitä aikaisemmin ei olisi yrittänykään ja saatua uusia ideoita muiden haasteeseen osallistuneiden kynsistä.

Ekat joulukynnet, sanotaan vaikka että nämä olivat All You Want For Christmas -kynnet. En joulunaikaan juurikaan pohtinut haasteen nimeä: tein vain jouluiset. Lakkana on Liquid Sky Lacquerin Sleigh Me ja nimettömässä on KBShimmerin Candy Cane Crush. Harmillisesti tästä oli lakan pohja muuttunut keltaiseksi, niin tätä ei enää voi lakata valkoisen päälle. :( Piparmintun tuoksu ei onneksi ole vuoden aikana muuttunut mihinkään, mutta glitterit uppoavat liikaa punaiseen taustaan.Jingle Bells-kynsissä on taas Gina Tricot'in valkoinen, jonka kuorrutin INMin Northern Lightsilla pitkästä aikaa. Lumihiutaleleimat on Born Pretty Storelta tilatusta laatasta. Pienenä lisänä laitoin nimettömiin talviset pöllödecalit. Nämä olivat menneet jotenkin vanhoiksi, eivät millään halunneet irrota ja ruttaantuivat ikävästi.


Uuden vuoden kynsissä on alla musta lakka ja leimasin varmaan seitsemällä erillä ei niin pigmenttisellä lakalla ilotulitteita Bundle Monsterin laatasta. Ihan järkyttävät. Sen saa, kun ei ota tarpeeksi pigmenttisiä lakkoja mukaan tai ole edes mitään kunnollista ideaa.


Gold or Silver -kynnet olivat omat suosikit näistä neljästä. Alla on O.P.I.:n This Gown Needs a Crown ja päällä on leimat Chez Delaneyn pitsilaatasta Pueenin mustalla leimalakalla. Huh, siinäpä niitä. Hankalaa ottaa muualla enää kuvia kuin päivävalolampun alla, kameralla ainakin pasmat sekaisin. :D Saa oikein väriä näkyviin ja kun saa, kädet näyttävät keitetyiltä ravuilta. Lisäksi kameran näytöllä kuvat näyttävät ihan hyviltä, mutta nyt koneen näytöllä aika kammottavilta

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Vähänkö söpö tuo pöllö! <3 Mua ärsyttää ihan suunnattomasti tällä hetkellä omissa kuvissa ihon väri. :D Kameran näytöllä se on ok. Koneessa on kaksi näyttöä, joissa toisessa iho näyttää kuolleelta ja toisessa ravulta. Mieti siinä sitten miten muut ne värit näkee... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöt on. <3

   Mun kamerassa ei taas näytä OK:lta, sillä on jotkut ihan omat väriasetukset. Ei vastaa yhtään sitä miltä kuvat näyttävät tietokoneen ruudulla. :D Ihan hyviltä sun värit on näkyneet ainakin tänne. ;)

   Ihon värin lisäksi sitten menee hermo myös katkenneiden kulmien ja kuivien kynsinauhojen takia. Millon tää talvi olisi ohitse.

   Poista
 2. Voi että, kaikkihan nuo on tosi kauniita <3 Erityisesti tykkään Jingle Belsseistä, nui pöllöt on supersuloiset :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset. ^^ Pöwwöt on aina sulosia. Mulla on vielä arkki kesäisempiä pöllöjä, mutta luulen että ne ovat myös päässeet kuivahtamaan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. :D Pitäis oppia vaa kuvaamaan taas muuallakin kuin valoteltassa...

   Poista