378. Se Clarisonic

No just se! Se värisevä paljon hehkutettu kasvonpuhdistuksen tehostaja! 

Koska Clarisonic on vielä melko uusi juttu Suomessa haluan sen teille esitellä. Varautukaa pitkään postaukseen!

 Sain jouluahjaksi tämän ns. perusversion eli Mia2:n. Yllätys oli kyllä aikamoinen kun paketin avasin. Olin tämän ostamista ehtinyt jo miettiä ja puhua poikaystävällenikin mutten arvannut että saisin mitään näin arvokasta lahjaksi.


Clarisonicin ideahan on tiheästi värähtelevä harjaspää joka irrottaa likaa pinnalta ja huokosista huomattavasti sormenpäitä tehokkaammin, kuusi kertaa tehokkaammin lupausten mukaan. Harjan värähtelyn on tarkoitus viedä vettä hellävaraisesti ihohuokosiin ja nostaa sieltä talia ja epäpuhtauksia. Kaipaisin mielelläni tarkempaa tietoa toimintaperiaatteesta mutta sitä ei hirveästi ole tarjolla. Clarisonicin sivuilta löytyy jonkin verran infoa. Käsittääkseni tällä hetkellä jälleenmyyjänä Suomessa toimii vain Stockmann ja valikoimassa olevat kolme Clarisonicin versiota ovat Mia2, Aria ja Plus, lisäksi löytyy muutama lisätarvike ja puhdistustuote. Esim. Jenkeissä puhdistusharjasta löytyy vielä useampi laitemalli (Mia3, Pro, Pedi) ja laitteet on saatavissa useissa eri väreissä. On myös mielenkiintoista nähdä koska Clarisonicin toinen tuote imeyttämiseen perustuva Opal rantautuu meille pohjolaan. 

Edullisinkin Clarisonic maksaa Suomessa 149e ja Aria ja Plus vastaavasti 199e ja 225e. Hinnat ovat kalliimmat kuin Yhdysvalloissa jossa Mia2 maksaa 149 dollaria ja sillä hinnalla saat kaksi harjaspäätä ja täysikokoisen putsarin Suomen yhtä harjaspäätä ja miniputsaria vastaan. Hinnat olen ottanut Clarisonicin omilta sivuilta sekä Stockmannin verkkokaupasta. Offeriumin kautta Mia2 on näemmä nyt saatavissa vaaleanpunaisena 89e hintaan..

Pakkauksen sisältö
Mia2 on yksinkertaisin versio kahdella värähtelynopeudella joista käytän yleensä hitaanpaa. Mukana (kuten kaikissa myytävissä malleissa) tulee Sensitive-harja joka on nimestään huolimatta kaikille ihotyypeille. Muita harjoja ovat herkän ihon Delicate, normaalille ja miesten iholle suunnattu Normal, seka- ja rasvoittuvan ihon Deep Pore ja vain Plus-malliin sopiva Body. Sensitive on omalle iholleni melko sopiva. Delicateakin voisin kokeilla, mutta en välttämättä Normalia enää kun Sensitivekin on jämäkähkö. Harja kehoitetaan vaihtamaan n. kolmen kuukauden välein ja Suomessa ne maksavat 25e.

Itse kasvoharjan mukana tulee matkakotelo, magneettisesti kiinnittyvä laturi ja pieni puhdistustuote sekä ohjevihkoset.

Harja matkakotelossaanItse laite istuu erittäin hyvin käteen ja on miellyttävä ja looginen käyttää. Laitteeseen on valmiiksi ohjelmoitu minuutin käyttöaika jolla kasvojen pitäisi puhdistua. Laite värähtää aina kun käsiteltävää aluetta tulisi vaihtaa. Ohjekirjanen neuvoo aloittamaan otsasta jonka käsittelyyn on varattu 20 sekuntia, värähdyksen jälkeen siirrytään nenälle ja leualle joihin on myös aikaa 20s. Toisen värähdyksen jälkeen siirrytään lähimmälle poskelle jolle on aikaa 10s viimeisen värähdyksen jälkeen on jälleen 10s aikaa toiselle poskelle. Kun minuutti täyttyy laite sammuu itsestään.

Itse käy nenän läpi kertaalleen otsan 20s aikana ja toisen kerran leuan 20s aikana. Muualla laite tuntuu vain pörisevän hieman mutta nenällä tuntuu selkeää tärinää joka ensimmäisillä kerroilla on hämmentävää. Värinään kyllä tottuu.


Sitten siihen tärkeimpään eli käyttökokemuksiin. Taustatietona: Oma ihoni on sekaiho jossa T-alue pukkaa talia muttei juuri epäpuhtauksia ja posket ovat kuivemmat ja hieman couperoottiset. Toki pienehköjä mustapäitä löytyy nenältä, leualla on pieniä valkopäitä ja suupieliin ja otsalle syntyy pieniä tukkeumia (talia vain jää jumiin ihon alle ilman mustaa tai valkoista päätä tai tulehdusta), mutta pääsääntöisesti ihoni on melko hyvä.

 Olen ehtinyt käyttää laitetta vain noin kolme viikkoa ja siinä ajassa laite ei ole ehtinyt suorittaa mitään suoranaisia ihmeitä. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen kyllä erittäin sileältä ja puhtaalta ja ihon väritys on ehkä aavistuksen kirkastunut. Isompia tuloksia tai huomioita odottelen vielä kunhan olen käyttänyt laitetta kuukauden tai kauemmin. Toisaalta omalla ihollani en ihmeitä odottanutkaan ehkä kuitenkaan haluaisi luopua laitteestani nyt kun olen sitä tottunut käyttämään.

 Minun ihollani on vaikea nähdä minkään kosmeettisen tuotteen tai edes hoidon vaikutuksia joten en kovin helposti innostu hehkuttamaan mitään, mutta voisin ajatella että suurihuokoisemmalla ja epäpuhtaammalla tai vastaavasti kuivemmalla ja sameammalla iholla laitteesta olisi hyötyä ja suosittelen kokeilemaan jos lompakko antaa myöden.


Laitteen mukana tullut normaalin- ja sekaihon pikkuputsarikin on ihan  helpo tavaraa. Kirkas geeli vaahtoaa hyvin ja tuoksuu hyvältä, pesee mainiosti myös meikin. Geelimäisenä tuotteena varmasti kuivaihoisimmille liian pesevä. Oma sekaihoni piti tästä kyllä vaikka enemmän suosinkin vaahtoja ja vähemmän peseviä voiteita. 

Kaikenkaikkiaan Clarisonic on kiinnostava ja tervetullut tapaus Suomen markkinoilla ja olen tykästynyt sen käyttöön.

-Prunella

2 kommenttia:

 1. Tää on kyllä sekä kiinnostava että jotenkin hullunkurinen laite samaan aikaan! :D harmi että hinta on niin kova, ettei tätä oikein voi ostaa sillai kokeilun vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän alkuperäisen perässä todennäköisesti kyllä tulee sitten kaikenhintaisia kopioita kaikissa hintaluokissa. Tosin paha sanoa onko mikään alkuperäisen veroinen. Clinique on pian tuomassa Suomessa markkinoille omaa versiotaan ja XXL sportissa oli joku tärräävä pikkuharja jo tarjolla.

   Jännää on että oikeastaan kaikki kommentit jotka olen laitteesta kuullut ovat olleet ylistäviä. Olimpa itse juuri reissussa pari yötä eikä ollut pöristin mukana ja heti tuntui ettei iho ollut puhdas ja pari näppyä ja kuivaa kohtaa ilmestyi.

   Poista