376. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 14

Hyvää joulua jokaiselle lukijalle! :) Tällä kertaa ei ole vielä luvassa joulukynsiä, koska haaste laahaa perässä, mutta palataanpa viime viikkoon.

Viikon 14 aiheina olivat Old Manicure Revisited (vanha manikyyri uudelleen) ja The Place to Be (paikka, missä olla). Vanhoja manikyyrejähän olisi ollut tukuttain mitä testata uudelleen, mutta olen siitä lähtien, kun laitoin vahingossa sinisen CrowsToesin Jotunheimin alle halunnut laittaa tähän violettiin väriseen lakkaan oikean värisen pohjan. 


Jotunheimiä on pari kerrosta kynnellä ja sen alla on O.P.I.:n Vant to Bite My Neck?Koristeena on jälleen kerran kultaiset decalit niin kuin vanhassa manikyyrissäkin. Eipä tämä lakka muuta kaipaakaan kaverikseen, ihana. <3 Tämän vuoden paras lakkahankinta omalla kohdalla.

♤♤♤

The Place to Be -kynnet oli harvinaisen vaikea keksiä. Lopulta päädyin lomakuvia selatessa Salzburgiin, jonka värimaailmasta jäi mieleen harmaa ja vihreä. Kaupungin rakennukset ja linna olivat vaaleanharmaita ja sitä sävyä rikkoivat tummanvihreät havupuut ja puistoalueet. Ihana paikka käydä, vaikka oltiinkin aika monta päivää, jäi kaupungista paljon näkemättä.


Lakkoina on Evelinen hopeaholo 403, jonka päälle leimasin a-Englandin Saint Georgella Chez Delaneyn pitsilaatasta kukan. Sen päälle menin vielä valitettavasti tuputtelemaan Orlyn Mermaid Talea ja Coral Prosilkin Just Married! glitteroksennuksia, jotka sitten peittivät alla olevaa leimausta liikaa.


- Dimavarien

13 kommenttia:

 1. Aivan i-ha-nat nuo ensimmäiset - koristeelliset niinkuin pitääkin näin jouluna! Ja viekoitteleva tuo kuva Jotunheimista itsestään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Jotunheim on kyllä viime vuonna tulleista lakoista oma suosikki.

   Poista
 2. Oihjoi<3 Nyt iskee molemmat muhun! <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Upea lakka nii voi mennä vikaan. :D Varsinkaan jos lätkii vielä decaleita.

   Poista
 4. gorgeous nails :) the design is amazing, in makes me think of asian countries :)
  lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

  - www.angelaah91.blogspot.nl

  VastaaPoista