374. Kootut 1/2

Kameran uumeniin on päässyt kertymään aika monet kynnet, joista ei syystä tai toisesta ole taaskaan saanut kirjoitettua omaa postausta. Kootaanpa ne nyt pariin kokoonpanoon. Vanhimmat kynnet taitavat olla kesäkuun alusta ja uusimmat lakattu jokin aika sitten. Katsotaan muistanko edes mikä lakka on kaikissa kynsissä kynsillä. :D

Tässä ei ole erehtymisen varaa, lakka on A-Englandin Her Rose Adagio ja Color Clubin Magic Attraction. Näistä ei koskaan saanut otettua kunnon kuvia (ensimmäisessäkin kattilan pohja takana O.o') ja toisessa värit ovat jotenkin kummalliset. Alimpien kynsien leima on Vivid Lacquerin laastasta VL 031.Nämä kynnet ovat elokuulta, kun auttoi siskoa muuttamaan Turkuun. Kärsivät muutossa aika paljon, mutta sain hotellilla näpättyä tämän kuvan ennen muuttamisen alkua. Lakkana on Crowstoesin Tiki Torch, joka on leimattu Color Clubin Revvvolutionilla. Laatta taitaa olla MoYou Londonin Bridal 07.


Nämäkin kynnet ovat kesältä, taitaa olla heinäkuun hellepäiviä, kun istuin pihalla, join jääteetä ja lueskelin nostalgian kaipuussa Enid Blytonin Salaisuus-sarjaa. Lakkoina on China Glazen Midtown Magic ja kärkiin on töpötelty Shimmer Polishin Carmenia.Nämäkin ovat heinäkuulta, näitä en julkaissut koska nämä olivat aika kauheat. :D Ja en saanut sitten millään näkymään leimauslakan oikeaa väriä, joka on Konadin Tiffany Blue. Muina lakkoina on Gina Tricot White, Liquid Sky Lacquer Hopelessly in Love with Spring. Leimauskuvo on Pueenin laatasta 72. Lisäksi olen tässä kuvassa tainnut matatakkin koko kauheuden. Hrh. Moving on.


Huij. Onpas näissä pitemmät kynnet. Nämä on China Glazen The Giver -kokoelman julkaisemisen ajalta, sillä osassa kynsiä on China Glazen Boundary of Memory. Leimausten alla oleva nude taisi olla Essencen Grey-headed Lovebird (josta en kyllä mene vannomaan) ja leimalakkana on upea Too Fancy Lacquerin Chocolate Gold. Leimakuvo on MoYou Londonin Pro Collectionin laatoista, joku ja olen ihan liian laiska tarkistamaan mikä. Tai tarkistin silti, eli numero 03.


Siinäpä oli osa yksi, vielä toinen luvassa.

- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hi, kiitoksia. :D Postausta näistä ei vaan koskaan saanut kirjoitettua, ehkä se on vain laiskuus. Yllättävän monet olivat siltä helleajalta, silloin pienikin liikkuminen kyllä tuntui ylitse pääsemättömältä.

      Poista