370. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 10 ja 11

Näinä parina viikkona sykkinyt oikein kynsille, joten jäi tekemättä postaus parin viime viikon #ablecaw14:sen kynsistä. Ollut kaikkea niin henkilökohtaisessa elämässä joka on hyvä syy ja huononpana syynä Dragon Age Inqusition on viimein ilmestynyt. Kynnet kuitenkin tuli tehtyä ja kuvattua (edes jotenkin, ignoratkaa vesimarmorointi-kuvien huono laatu :D).

Viikolla 10 aiheina oli Marbling ja I Love This Brand. Rakastan hyvin useaa kynsilakkamerkkiä, mutta ei ollut edes kahta vaihtoehtoa lopulta. Oli pakko valita lakkamerkki, joka aloitti hurahtamisen indielakkoihin. Tämä on toki Liquid Sky Lacquer (sopivastihan Liquid Sky tarkoittaa myös heroiinia...) ja näitä lakkoja on kertynyt itselle jo 31.


Lakkasin viime vuoden ystävänpäiväduon Thinking of You:lla, joka tarvitsee nelisen kerrosta peittävyyteen. Koristelin taas vain keskisormen ja nimettömän leimoilla Emily de Mollyn laatasta EMD01 ja muihin kynsiin laitoin AB-strassit. Pitäisi kehittää jokin toinenkin koristelutyyli, sillä tätä on viime aikoina tullut ylikäytettyä. :D


Vesimarmorointi. Ei koskaan hyvä idea. Tai no China Glazen Romantique-kokoelma on erinomainen myös tähän leimailujen lisäksi, mutta jos ei vain osaa tehdä kuvioita veden pintaan tai paikallistaa mihin kohtaan pitäisi sen kynnen tökätä ei se juuri lämmitä mieltä. Tarvitsisi niin harjoittelua, mutta en edes niin välitä mitä tällä saa aikaseksi eli tästä lähtien jos vähän tekee mieli jotai niin sen voi leimatakki. Vähemmän sotkua. :D Ja ainakin onnistuu paremmin.Todisteena vielä kuva peukalonkynnestä, että on tosiaan vesimarmoroinnit leimauksien alla. :D Leimat peittivät pohjan miltei täysin, vaikka ensin ajatteli, että ne näkyvät hyvinkin vielä alta.


Viikolla yksitoista oli helpommat aiheet. Black & White ja Winter Wonderland. Mustavalkoisiin kynsiin lakkasin osan kynsistä Gina Tricon Whitella ja osan Color Clubin Beyondilla. Valkoisiin kynsiin sitten leimasin Beyondilla Bundle Monsterin laatasta BM-618. Kuvion kohdistaminen ei tällä kertaa onnistunut oikein, joten ne ovat hyvinkin vinossa. Ei kuitenkaan ollut aikaa uusia kynsiä, koska seuraavana päivänä oli mummoni hautajaiset.Talviseen ihmemaahan tein itse asiassa kahdet kynnet, joista toiset jäivät kuvaamatta. Näissä mistä ottikin kuvan on KBShimmerin viime vuotinen Will Yule Marry Me? ja koristeluina on aikoinaan Adeninalta tilattuja talvidecaleita.


Lisäksi laitoin muutana Swarovskin kristallin koristeeksi lumihiutaleisiin.


- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Kaikki kynnet näistä miellyttää mun silmää oikein paljon. Ihania! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia rohkaisusta. :D Itellä vaa ollu fiilis, että kaikki menee penkin alle ja saa mitään kunnollista aikaiseksi.

   Poista
 2. Nyt on kyllä kaikki todella onnistuineita. :) Mun mielestä myös vesimarmorointi on onnistunut sulta hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitoksia. :D Täytyy myöntää, että tuo peukalo oli onnistunein, muihin saanut kokonaan tuota kuviota. Voisi seuraavalla kerralla yrittää pienenpään kuppiin tekemistä, niin ei tule niin isoja kuvioita sitten.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Ite tykkäsi oikeastaan vain noista Liquidilla lakatuista. Muissa tökki jokin vastaan.

   Poista
 4. Kauniita kynsiä kaikki! <3
  Osaanottoni mummun menetyksestä... <3

  VastaaPoista
 5. Upeita kynsiä! Thinking of You ja leimat ovat aivan ihanat ja ainakin peukun vesimarmorointi näyttää onnistuneen oikein mainiosti. :) Lisäksi tykkään erityisesti tuosta viimeisten kynsien joulukuusidecalista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Joo, peukun kohdalla onnistuin, muut kynnet peittyy onneksi leimalla. ;) Noi decalit on kyllä ihania, ostin viime vuoden jouluksi, jolloin niitä ei kyllä tullut käytettyä. Onneksi joulu on joka vuosi. :D

   Poista