364. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 7

Tämän viikon haastekynnet tein peräjälkeen yhä lyheneviin kynsiin. Viikko hurahti auttaessa Heliumiaa muutossa ja se vaati uhrikseen viisi katkennutta kulmaa. :D Lisäksi miittipostaukset veivät kynsien tekoaikaa ja menin kyllä nyt niin siitä mistä aita on matalin ideoiden suhteen.

Ensin tein blogini (My blog) inspiroimat kynnet. Lakkasin toisen kerran China Glazen Five Rulesilla ja leimaisin violetit kuviot China Glazen Virtual Violetilla MoYou Londonin laatasta Kaleidoscope 09. Inspiraationa on siis tietenkin blogin tämän hetkinen ulkoasu.Oli ihan unohtanut kuinka hyvin Tronicat leimaa. Kohdistus oli näissä kuitenkin jotenkin harvinaisen vaikeaa, en millään saanut kuvioita suoraan.


Five Rulesia laitoin kolmisen kerrosta, koska China Glazen suti on omassa käytössä kehno. Leveämmät olisi unelmia. :D

Käytetyt lakat:

China Glaze Five Rules, China Glaze Virtual Violet
♧♧♧

Trick or treat -kynnetkään eivät menneet suunnitelmien mukaan. Halusin tehdä karkkikynnet, mutta Bundle Monsterin BM-306 ei suostunut yhteistyöhön ja kuvat eivät nousseet laatasta. Nyt ollut useampikin putkeen näissä, että on saanut heittää menemään, kun kuviot liian pinnassa. Tympeää ja yksittäin ei laattoja viitsi ostaa, koska ne ovat seteissä niin paljon edullisempia.

Kuitenkin lakkasin Heliumialta lainaamalla Cadillacquerin Have a Little Faith-kaunottarella. Sen päälle olisin halunnut karkkeja nimettömään, mutta koska suunnitelmat muuttuivat lemasin sen sijaan Bundle Monsterin BM-416 ja BM-301 laatoista tahroja ja lepakon.Tykkäsin näistä paljon enemmän ilman koristeluja, mutta tässäpä ne. :D Leimauslakkana Konadin musta.


Onneksi ensi viikolla on enemmän aikaa käyttää kynsiin. Aiheina on luvassa teippausta ja luultavasti Orlyn Ingenue vilahtaa Old faithful-kynsissä.

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Molemmat kynnet todella kivat, mutta erityisesti tykkään ensimmäisitä. Heti kun näin kuvan, ei tarvinnut edes tekstiä lukea kun tiesi mistä kyse :D Onnistuneet siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että ovat niin onnistuneet että yhdistää suorilta inspiraatioonsa. :D

   Poista
 2. Wautsi! Tykkään molemmista, mutta ehkä hieman enemmän noista ylemmistä! Ihanat värit ja juuri blogin näköiset. :)

  VastaaPoista
 3. Mä tuskailin kans eilen leimausten parissa, kun kuva ei noussut leimasimeen sitten millään!
  Hyvin sait lopulta onnistumaan, varsinkin tuo lepakko on hirmuisen söpö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon täysin vakuuttunu, että vika on laatassa eikä minussa ja heitin sen roskiin. :D En halua enää harmaita hiuksia viattomista karkkikuvioista.

   Ja kiitos, toi lepakko on niin symppis.:D

   Poista