362. Oulun kynsimiitin saalis

Tämän kertaisen miitin saalis oli ihan huikea. Oli haastavaa saada kaikki edes jotenkin light boxiin, joten esitelläänpäs erikseen. ^_^


koneHELSINKI lahjoitti kaikille kynsilakkoja ja minun pussiini niitä eksyi 13 kappaletta. Sain kolmen eri sarjan lakkoja, joita ovat Quick dry, Jelly Look ja Miracle Colors. Uudempien sarjojen lakat ovat saaneet jo nimet, joka on paljon paremmat kuin satunnaiset numerot. Lisäksi korkit olivat vaihtuneet jo kolmansiin mitä on tällä merkillä nähnyt. koneHELSINGIN lakat ovat Flormarin tuotantoa.

Quick dry:


Quick Dryt kuivuvat kyllä aika nopeaa, mutta niitä saa tosissaan kerrostaa, joka sitten hidastaa kuivumista. Lisäksi ne haisevat jännälle, ennemmin ehkä liima, kuin tuttuakin tutumpi kynsilakan tuoksu. :D  Valkoinen levittyi yllättävän hyvin, mutta ei pärjää vielä Gina Tricotin Whitelle, jonka saan peittämään kahdella.


Bright Coralia ja Red Flagia en saanut kuvattua kunnolla niiden kirkkauden takia kamerallani. :D Sävy on oikea kuvissa, mutta ne ovat kirkkaampia.

Kokoelman yllättäjä:

Ihastuin Bright Coraliin. Ja olen tähän mennessä inhonnut tuota väriä omilla kynsilläni.

Jelly Look:


Jelly Lookit haisevat taas normaalille. Ne myös peittävät nopeampaa, joka huvittaa hieman, sillä jelly tarkoittaa läpinäkyvää värillistä lakkaa.


Miracle Colors:


Miracle Colorseja on ollut jo kauan saatavilla. Näitä kahta mitkä sain miittipussista en ollutkaan aiemmin omistanut. Erinomaisia toppereita, joskin vaaleanpunainen näistä ei ole lainkaan oma väri.


TOP-kosmetiikka lahjoitti meille jokaiselle kaksi Dependin lakkaa ja kynsitarroja. Lisäksi mukana oli myös koristeluohjevihko ja arvontapalkintoihin heiltä oli pari dotting toolia. Minulle sattui nr. 416 ja 4001. Kultainen peitti kolmannella kerroksella ja ei ole tarpeeksi pigmenttinen leimaukseen, vaikka ensin niin luuli. Ei kuitenkaan haittaa, se on kuitenkin kaunis,  kylmä kultainen. 4001:stä tulen käyttämään OPI:n I Snow You Love Me:n tapaan erikseen laitettavina strasseina. Tavallisesti lakatessa glitterit eivät juuri tulleet sutiin.MoYou London lahjoitti meille jokaiselle valitsemamme leimauslaatan. Rakastan heidän laattojaan ja niitä onkin kertynyt useita. Tällä kertaa otin kohtuu uuden laatan Kaleidoscope-kokoelmasta numeron 09.


Kuukorento lahjoitti arvontapalkintoja ja arpaonni suosikin sitten minua. ^^ Sain paketin, jossa oli Benecosin Tender Kiss -lakka ja huulikiilto sävyssä Scarlet.She Sells Seashells lahjoitti jokaiselle miittiin osallistujalle kahdenlaisia vinyylejä. Olen tahtonutkin jo pitkään testata näitä, mutta en ole saanut tilattua.


L'Oreal Finlandilta saimme jokainen yhden Essien lakan. Itsellä kävi todella hyvä tuuri ja sain Ignite the Nighthin, joka ollut jo pitkään toivelistalla. Testasin sitä Benecosin Tender Kissin päälle ja lopputulos hieman liian paksu kerrosten takia.


Mimax tarjosi jokaiselle kaksi kynsikoristelupussia, minulle sattui strasseja ja helmiä.


Miss Liss, joka oli minulle uusi tuttavuus, en ollut aiemmin törmännyt tarjosi jokaiselle 2 mini-Orlyä. Sävyinä oli Naughty or Nice ja Prisma Gloss Silver. Naughty or Nice sotkee kynsinauhoja aika makeasti, mutta on ihanan värinen. Prisma Gloss Silver on taas aivan kuin rakastettu China Glazen Fairy Dust, mutta se ei haise läheskään yhtä pahalle.


 Ruohonjuurelta saimme yhden luonnonkosmetiikkaa olevan Benecosin lakan. Saamani lakan nimi on Oh Lala! ja on oikein kaunis pinkki. Lisäksi saimme alekoodin kauppaan.


Nordic Health Systems antoi meille Laveran tuotteita testattavaksi. Sain ruusun tuoksuisen kylpysuolan ja kaksi käsirasvaa näytekoossa. Olen monesti pyöritellyt noita käsirasvoja, kiva päästä testaamaankin.


Gina Tricot lahjoitti kynsilakkoja jokaiselle ja pari muuta tuotetta palkintovoitoiksi. Minulle sattui miittipussiin kolme kynsilakkaa: luottomustani Black, päällyslakka ja cremelakka Berry. Swatchasin vain Berryn, sillä Black oli tuttu lakka jo ennestään ja se peittää kahdella kerroksella.


Saga Beautyltä saimme käsirasvanäytteen ja yhden Alessandron magneettilakan jokainen. Alessandron lakoilla on Suomessakin facebook-sivu ja jos merkki kiinnostaa enemmän sivuilta löytyy lista jälleenmyyjistä. Pahoittelen huonoa swatchia lakasta, magneetin käyttäminen on ilmeisesti tekniikkalaji ja tämä oli ensimmäinen testaus ikinä. :D


Huh, olipa siinä tavaraa. :D Kiitos jokaiselle sponssorille anteliaisuudesta. ^_^

- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Huh mikä määrä swatchkuvia! :D Tuon samaisen essien olisin itsellekin huolinut tikku/hologlitteri peak of chicin tilalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menikin sen kolme päivää näitä swatchatessa. Ja auttaessa Heliä muutossa. :D Oli tikut loppu, niin ryhtyi sitten ihan kynsille testaamaan. Kävi kyllä itellä tuuri tällä kertaa, ettei saanut mitään tikkuglitteriä, yleensä aina ollut jotain.

   Poista
 2. Ohhoh, ootpa kyllä nähnyt vaivaa tässä postauksessa! Tällaisista miittipostauksista on varmasti tosi paljon hyötyä niin lukijoille kuin sponsoreillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iski hulluus. :D Ja tuli huomattua, että tällaisen määrän swatchaaminen kerralla on haastavaa, helpompi testailla pikkuhiljaa. Pitää kyllä nyt nostaa hattua swatch-bloggaajille, ihan hirveä työmäärä heillä.

   Poista
 3. Nyt ei voi kuin sanoa, että wau! Ensinnäkin mahtavaa, että olet lakannut nuo kaikki lakat kynsille ja esittely oli lyhyt mutta ytimekäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitoksia. Nyt voikin hyökätä sitten ablecaw-kynsien tekemisee.

   Poista
 4. Mahtavan postauksen teit. Miten oot kerenny jo testaan kaikki lakatki? Mulla menny ikä ja terveys pelkästään postausten kirjottamisessa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkaa, kuvaa, ottaa pois ja toistaa parikymmentä kertaa. Alko puuduttamaan kyllä loppuvaiheessa aika paljon. :D

   Poista
 5. Hatunnosto täältäkin, kyllä oot nähnyt vaivaa tän postauksen kanssa! Oon kyllä vähän kade, kun sait ton Ignite the Nighthin toi on upea :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. :D Moon onnellinen etten saanu sitä tikkuglitteriä tahi Lots of Luxia. Tikkuglitteri ei vaa toimi ja Lots of Luxin omistan jo.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kyllä, ja muutaman sponsorin tavarat jäi vielä tulematta. :D Saa hyvän syyn pitää pikkujoulumiitinkin ensi kuussa.

   Poista
 7. Kyllä on nyt taas vähäksi aikaa uusia lakkoja :D

  VastaaPoista