361. Oulun kynsimiitti 4 tai 5 (riippuu laskentatavasta)

26.10. kokoonnuttiin neljäntoista kynsiharrastajan kanssa Oulun neljänteen miittiin. Miitti vietettiin Katarooman kotona ja me Heliumian kanssa tultiin hienostuneesti myöhässä paikalle ja esittelykierros meni ihan ohi. :D Onneksi suurin osa ihmisistä oli jo tuttuja niin ei ihan ummikoksi jäänyt kyselemään kuka nää oot? Ja loput tunnisti Facebook-kuvista kuta kuinkin. Tai kynsistä! :D


Esittelyn jälkeen paikalle oli järjestetty Oriflame-esittely, joka oli oikein kiva. En olekaan käynyt pitkään aikaan näissä esittelyissä, joten oli kiva kuunnella. Osa bloggaajista lähtikin yhteistyöhön kokeilemaan erilaisia tuotteita ja voitte lukea käyttökokemuksia heidän blogeistaan. :) Etenkin itseä kiinnosti uutuustuote The One Triple Core -kerroshuulipuna , jossa koostuu kolmesta eri kerroksesta ja keskimmäisenä on huulirasva. 


Valitettavasti ne kokeilemani Oriflamen tuotteet ovat aiheuttaneet omalla kohdalla allergiaoireita, joten en tilannut mitään/lähtenyt mukaan. Enkä myöskään ole selvittänyt, mikä niissä nyt allergisen reaktion aiheutti. :D Kuitenkin monet kaverit tykkäävät kovastikin Oriflamen tuotteista ja voivat käyttää niitä ongelmitta. Pitäisi joskus käydä ihan kunnolla allergiatesteissä eläin- ja siitepölyallergioiden lisäksi, sitä vain inhoaa lääkärissä käyntiä sen verran. Ja allergiaoireet ovat kohtuu heikkoja kuitenkin.


Herkutteluun Estrella Suomi oli lähettänyt meille pähkinöitä, sipsejä ja dippejä ja pääsi viimein taas maistamaan silloin joskus lapsena rakastamiani Kickersejä ja olivatpa ne hyviä nytkin. :P~ En ollutkaan huomannut näiden takaisin tuloa kauppoihin (huomiokyky, missä? voiko sitä syödä?), mutta ihan parasta, että ne ovat taas täällä.


Lisäksi tarjolla oli kanapiirakkaa, salaattia, karkkia ja minimuffineita. Nälkäisenä ei tarvinnut miitistä lähteä taaskaan.


 Kynsissä meillä oli aiheena Halloween ja toteutus vaihteli kauheimpien ja kauneimpien välillä. :D Nannen ja Käden tärisee -blogin Kristan toteutukset olivat aika hyytäviä. Nannen kynnet voittivatkin kaun(h)eimmat kynnet äänestyksen, josta palkintona oli alla oleva setti.


Omat kynnet lakkasin Nfu Oh:n GS-14:sta, jonka päälle leimasin Bundle Monsterin laatasta BM-407. Ne yrittävät esittää haamumetsää, muttah. :D Lisäksi kulmat napsuivat viikonlopun aikna muutenkin ja kynnet kaipaavat viilaa.


Kuvasin muidenkin luomukset, mutta kuvat otettu salamalla heikon valaistuksen takia ja ovat siksi aika kauheita. 


Kotiinviemisiä oli huikea määrä tällä kertaa. Järjestäjät olivat hankkineet useamman sponsorin ja hui, kuinka anteliaita he olivatkaan tällä kertaa. Seuraava postaus käsitteleekin tarkemmin, mitä ihanuuksia oma miittikasa sisälsikään.Missä voit lukea lisää miitistä:

Miittiin osallistuneita bloggareita:

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Voi että kun kuulostaakin ihanalta miitiltä! Ja vautsi minkä kasan sait kaikkea kivaa mukaasi, postausta niistä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miitit on aina niin kivoja, mahtavaa nähdä ihmisiä, jotka harrastaa samaa. ^^ Kaikkea kivaa kyllä sai, on ihan hauska päästä kokeilemaan. :)

   Poista
 2. Ihanat noi sun kynnet ja kivalta näytti miitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Löi kyllä ensin niin tyhjää miten tekisi Halloween-kynnet kun ei siihen hätään löytänyt juuri yhtään laattaa missä olisi edes ollut lepakoita.

   Poista
 3. Sun miittikynnet oli kyllä kauniit...

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Miitit on aina. <3 Piristävät niin kummasti.

   Poista
 5. Oli mukava päivä ja herkut oli kyllä kohdillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja pahasti istui sen pöydän vieressäkin... Tuli napsittua liikaakin. :D Ja mukavaa taas oli kyllä.

   Poista