360. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 6

Tämän viikon #ablecaw14-kynsissä tuli käytettyä hololakkoja molempiin haasteisiin. Ensin tartuin Love this technique (Rakastan tätä tekniikaa) aiheeseen ja se oli tietenkin siirtokuvat. Ne pelastavat yleensä aina päivän, kun ei jaksa vain keksiä miten koristeli kynnet. Ne ovat nopeita ja helppoja... silloin kun eivät halua sulaa päällylakasta, tai jumittuataustapahviin tai etteivät ne kiinnity kynnen pintaan vaan seilaavat päällyslakkaa laittaessa. *grumble* Silti, rakkautta! :DVarsinkin nämä decalit, joita ensin tilasin adnailsiltä, sitten Adeninalta ja nyt MiNailsiltä ovat rakkautta. Ensinnäkin näitä tulee aina ostettua lisää kaikissa väreissä ja ne ovat niin hyvälaatuisia ja kauniita.


Kaleidoscope Him Out on China Glazen Kaleidoscope-kokoelman nimikkolakka. Se tarvitsi peittääkseen neljä kerrosta, mutta ei kaljuuntunut kuin OMG-sarjan lakat.

Käytetyt lakat:

China Glaze Kaleidoscope Him Out
♟♟♟

The one that never got on nails -kynsiin (lakka, joka ei koskaan päätynyt kynsille) olisi ollut monia eri vaihtoehtoja. En ota itse käyttämättömistä lakoista mitään painetta, kuitenkin tulen lakkaamaan niillä, kun siltä tuntuu, joten otin aika vasta hankitun ILNP:n syyskokoelman Black Orchidin. Tämä lakka oli syy miksi edes tilasin kyseisestä kokoelmasta kolme lakkaa, joten oli outoa, että lakkasin tällä viimeiseksi.


Aivan järisyttävän upea lakka. En vain ymmärrä miksen lakannut heti, kun availin näitä silkkipaperista. Koristeluiksi laitoin vain siirtokuvia ja strassit, sillä en millään muotoa halunnut peittää lakan kauneutta.Kaksi viikkoa vielä haasteen puoliväliin. Miten aika onkaan kulunut näin nopeasti, vastahan tämän aloitti. Tänään oli Oulun kynsimiitti, josta seuraavissa postauksissa sitten enemmän, kunhan saa purettua ajatukset auki ja kuvattua miittipussukan.

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Oih! Kummatki kynnet on mun mieleen, varsinki nuo ekat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^_^ Mä tykkäsin jälkimmäisistä itse enemmän, parempi syksyholo. :D

   Poista
 2. Oi että todella kauniita molemmat! Vaikka tykkäänkin noista jälkimmäisistä enemmän, niin ihanat värit meinaan! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Black Orchidin väri. <3 Ihan u-s-k-o-m-a-t-t-o-m-a-n kaunis. Ja kiitos kaunis! ^^

   Poista
 3. Tosi kauniita kynsiä! Etenkin nuo kukkadecalikynnet on just eikä melkein omaan mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kukkadecalit on niin ihania, etteivät kynnet niiden kanssa voi epäonnistua. :D

   Poista