359. You Don't Know Jacques Suede

Tai kyllähän te Jacqin tunnette. Ollut itsellä jo pitkään "tämän haluan varmasti" -listalla ja viimein kotiutin sen jokin aika sitten kanadalaisesta verkkokaupasta. Koristeluitakaan ei tarvinnut miettiä, Gold Foililla leimaus näytti sen verta upealta Wasting Lifestylen Emmalla, joten ei kun se käteen ja kaivelemaan laattoja. 


Valitsin leimalaatoiksi MoYou Londonin Scholar 02:sen and Pro Collection 07:män. Tekstileimat ovat ihan parhautta, siksi on jo kertynyt aika monta laattaa erilaisilla tekstikuvioilla. Eipä näistä mitään erityistä sanottavaa ole. Tykkäsin hurjasti, Jacq peitti jo kahdella kerroksella, mutta laitoin kolmannen sivelvetojen tasaamiseksi. 

Käytetyt lakat:

O.P.I. You Don't Know Jacques Suede, Barry M Gold Foil
- Dimavarien

16 kommenttia:

 1. Kauniit on :) Ruskean ystävänä tää taitaa mennä kyllä munkin toivelistalle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitos. :D Mulla ollu jo pitkään hankintalistalla, kuten sanoinkin. Tätä vois testata My Private Jetinkin kanssa, sillä vois ehkä pystyä leimaamaan..

   Poista
 2. voi jacques <3 mulla on ollut tuo pitkään jo himotuslistalla, mutta piru kun tuota on hankala enää löytää mistään. pakko siis kysyäkin, että mistä verkkokaupastämän lakan olet onnistunut kotiuttamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräästä pienestä kanadalaisesta kynsiputiikista/verkkokauppasta, tosin ostettiin Heliumian kanssa valitettavasti viimeset kappaleet. :/ Toivottavasti osuu sunki kohdalle jostain! :)

   Poista
 3. Tooodella kauniit kynnet, ja aivan älyttömän ihana tuo Jacqi! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Jee mahtavaa että inspiroiduit! Nää on aivan ihanat kynnet, oon aina heikkona tekstileimauksiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Sun kynsistä ei yleensä voi olla inspiroitumatta, onneksi löysi vielä tämän lakan niin pystyi toteuttamaankin. Tekstileimat on ehkä paras keksintö ikinä leimalaatoissa. :D

   Poista