355. OPI With a Nice Holo Finn-ish

Kun OPI julkaisi tiedotteen Scandinavia-lakoista, petyin todella paljon Suomi-lakan väriin. Ja mitä enemmän swatcheja julkaistiin sitä raidottuvammalta lakka näytti. Koska on aiemmin jo holottanut raidottuvia lakkoja ja saanut sen katoamaan sillä, ehdotin tätä kohtaloa Heliumian tilaamalle lakalle. Ja näin OPI with a Nice Holo Finn-ish saikin alkunsa.


Lakkahan on tosiaan Heliumian, mutta lakkasin sillä holotuksen yhteydessä. Koko raidottuvuus ei ihan kadonnut, mutta sitä ei juurikaan huomaa enää.


Holoefektin lisäksi pulveri muutti lakan sävyä kylmempään kultaan. Tämä on vain hyvä asia, sillä en välittänyt edes alkuperäisen sävystä niin paljoa. Lisäksi se paksuni ja toimii vastaedes myös leimatessa. Koristeluiksi laitoin perhossiirtokuvia ja strassit, sillä en halunnu peittää lakkaa, johon ihastuin kunnolla.

Käytetty lakka:


Mikä oli teidän valintanne Scandinavia-kokoelmasta? :)

- Dimavarien

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Sitä mieltä mekin oltiin. :D Milteinpä voisi ostaa tämän omaksenikin ja holottaa senkin

   Poista
 2. Oooh, nyt on hieno Suomi-lakka!! Huolisin itelle kans tämmösen:)
  Tosi kauniit koristelut myös, sopii hyvin lakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onneksi sai tämän idean, tavalliselle versiolle ei kyllä olisi löytynyt käyttöä.

   Kiitos. ^_^

   Poista
 3. No nythän tuo lakka sopisi munkin kokoelmiin! Aivan loistava lopputulos, alkuperäisestä en itsekään syttynyt yhtään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin innostui, kun kuuli tästä kokoelmasta tosi paljon ja promokuvissa pettyi niin pahasti Suomi-lakan väristä. Ja niiden swatch-kuvien raidottuvuus. *hrr* Onneksi tästä sai näinkin kivan version, ei mennyt Heliumialla rahat ihan hukkaan. :D

   Poista
 4. Kaunis kuin mikä! :) Kelpaisi mullekin! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana o.O <3 miten siis teit ton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on. <3 Olen tilannut etsystä holopulveria, jota sitten sekottelin lakkaan vähän kerrallaan, kunnes sain itseä tyydyttävän lopputuloksen. :D Tällä hetkellä, sillä myyjällä, jolta olen tilannut, ei ole sitä valikoimassa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Onneksi. :D Ei mennyt rahat eikä holopöly hukkaan tämän tilatessa.

   Poista
 7. UPEA!

  Suomi lakka oli ihan kamala :D Ostin siitä kokoelmasta vain kaksi, sen glitterin ja tukholman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^

   Joo, se alkuperäinen on ihan hirveä. Noi on kyllä hyviä valintoja tuosta kokoelmasta, mua polttelee yhä se Suzi has a swede tooth, joka ei kyllä sitten ole yhtään mun värinen lakka. :D

   Poista