354. Holopäällyslakkojen vertailua

Teimme Heliumian kanssa elokuun lopussa holotoppereiden vertailua. Tosin testattavina oli vain omistamamme kolme erilaista: Too Fancy Lacquerin Abracadabra!, Liquid Sky Lacquerin Holo Top Coat ja I Love Nail Polishin My Private Rainbow (scattered). Lisäksi lisäsi vertaluun valkoisen päälle lakatut China Glazen Fairy Dustin ja INM Northern Lights Silverin ihan vain siksi, että kiekkoon jäi kaksi tyhjää kynttä.

Too Fancy Lacquer Abracadabra!, Liquid Sky Lacquer Holo Top Coat, ILNP My Private Rainbow (scattered)
Kiekoilla ovat värisävyt Gina Tricot Black, Gina Tricot White, O.P.I. I Can't Find My Czechbook, Nails Inc The Boltons, L'Oreal Shocking Pink ja O.P.I. Don't Bossa Nova Me Around.


Aloitetaan Too Fancy Lacqerin Abracadabra!:sta. Lakkaa piti pyyhkiä useamman kerran pullon suuhun, ettei sitä tullut liikaa. Muuten sen tekemä holoefekti olisi peittänyt liikaa alla olevaa lakkaa. Abracadabra! toimii erinomaisesti vaaleampien sävyjen päällä, tosin se harmaannuttaa valkoisen. Tummien päällä se peittää pohjasävyn ja harmaantaa ihan liikaa.
☂ ☂ ☂

Liquid Sky Lacquerin Holo Top Coat oli kehnoin testattavista. Rakastan merkkiä, mutta tämä ei vain toimi. Se toimii vain vaaleiden päällä ja tummia ja valkoista harmaannutti ihan liikaa. Czechbookin ja Bossa Novan kanssa kyllä äärimmäisen kaunis, mutta niin on Abracadabrakin. Jos haluaa voimakkaammalla efektillä varustetun topperin suosittelen ehdottomasti ennemmin sitä.
☂ ☂ ☂

My Private Rainbow (scattered) -lakassa on hienovaraisin holoefekti. Tämä oli tämän testin ainut, jonka avulla sai puhtaan valkoisen holon. Tämä on oma suosikkini kolmesta, ihan syystä että pidän hienovaraisemmasta holoefektista ja tämä on monikäyttöisin.
☂ ☂ ☂

Ja vielä kaksi hologlittertopperia China Glazen Fairy Dustin ja INMin Northern Lights Silverin muodossa. Fairy Dust on tiheämpää glitteriä ja haisee kuolemalle. INM on hienovaraisempaa tuiketta ja sitä tulee ylikäytettyä kaikissa lakkauksissa, vaikka ei pitäisi.


Onko teillä jokin muu holotopperi ja mitä tykkäätte siitä?

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Olipas kiva vertailu :)
  Mie en omista yhtään holotopperia, mutta ehkä miun pitää tämän testin jälkeen hommata sellainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä. ;) Mä saatan vielä hankkia ILNP:n My Private Rainbown (scattered & linear) version kaiken varalta.

   Poista
 2. Mulla on Dance Legendin holotopperi, toistaiseksi testattu vasta pinkille. Aika hennon kerroksen saa laittaa että väri säilyy, pitäisi testata ehkä tumma ja valkoinen sen kanssa.. Mutta upea se on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama on ton Liquid Sky Lacquerin kanssa, pitää tosi hentoa kerrosta levittää ettei peitä liikaa. Mitä googletteli, niin hyvältä se kyllä näyttää. :)

   Poista
 3. Miulla on KBShimmerin oma ja Fairy Dust sekä se kultaversio :D En ole kyllä KBSn lakkaa tainnut kertaakaan käyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hei myös kultaversio INM:istä! :D Jota siis todellakin olen käyttänyt, kun vasta nyt muisti... not. :D Mutta hyvä olla, jos tulee mielihalu topata joku todella nätti creme loistamaan auringossa... :)

   Poista
 4. Mulla on Hits-merkkinen holotopperi, tykkään ihan possuna! Joskaan ei nää sun omatkaan pahoilta näytä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä tykkään holoefektistä niin possuna, kaksinkertaistaa heti lakkojen määrän, kun tavallisistakin voi tehdä holoja.

   Poista
 5. Mä tykkään ihan sairaasti molemmista INM:n Northern Lightseista ja käytänkin niitä useasti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^_^ Niitä kannattaakin käyttää, ne tuo moneen lakkauksen juuri sen viimeisen silauksen.

   Poista