353. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 4

Taas on mennyt yksiviikko #ablecaw14-haasteen parissa. Aiheina tällä viikolla oli Negative space (tyhjä tila) ja Play that Song (soita se piisi). Ensimmäisenä tein negative space-kynnet, sillä niihin sain heti idean, kun taas toisessa haasteessa en mitenkään osannut päättää mistä kappaleesta inspiroituisin.


Aloitin Negative Space -kynnet lakkaamalla Picture Polishin Whimsyllä, jonka jälkeen leimasin keskisormeen Winstonian 4-laatasta kukan. Sen jälkeen poistin vanupuikolla kukan keskustasta lakat jättäen vain ääriviivat ja täytin tyhjiön Wet'n Wildin Fergie-sarjan Glamorous'illa. Tämä siksi, sillä halusin peittää mahdollisimman paljon kellastunutta kynnen pintaa. :D Kuivattelin hetken ja leimasin kukkakuvion uudelleen glitterin päälle.Muihin kynsiin sitten laitoinkin vain Adeninalta tilattuja pyöröglittereitä, sillä en halunnut enempää paljasta pintaa. 


Whimsy peitti kolmella kerroksella ja oli uskomattoman vaikea putsata pois runsaan kultaisen shimmerin takia. :D Muuten kyllä aivan ihastuttava lakka.

Käytetyt lakat:
Wet'n Wild Fergie Glamorous, Picture Polish Whimsy

Kappaleesta inspiroituminen oli jostain syystä nyt hyvin vaikeaa. Joko sai liian korkealentoisia suunnitelmia, joiden toteuttamiseen taidot eivät olisi riittäneet tai sitten löi vain tyhjää. Lopulta kaivelin Helmeristä Darling Diva Polishin Queen-kokoelman ja niitä vähän aikaa tuijoteltuani lakkasin We Will Rock You:lla. Queen olisi ansainnut vähän inspiroituneemmat koristelut, nyt menin kyllä koristeluista siitä mistä aita on matalin. Leimasin keskisormiin kruunut MoYou Londonin Tourist 01-laatasta ja nuotit Pueenin 47-laatasta. Sitten vielä lisäsin Ebaystä tilattuja niittejä.


Holoa on kaksi kerrosta, jonka alla on musta creme, jotta duochrome efekti näkyy mahdollisimman hyvin.

Käytetyt lakat:
Darling Diva Polish We Will Rock You
Negative spacet olivat oman suosikit näistä kahdesta haasteesta. Ensi viikolla pääseekin penkomaan Heliumian lakkavarastoja "Jotain lainattua" -haasteen parissa.

- Dimavarien

20 kommenttia:

 1. Ompas mainio idea noissa Whimsy-kynsissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Ensin aattelin vinyyleitä, mutta tämä tuntui enemmän omalta jutulta.

   Poista
 2. Nuo negative space kynnet on niin uskomattoman kauniit :)

  VastaaPoista
 3. Noi ensimmäiset on ihan täydelliset <3 Ei voi muuta sanoa kuin WAU!

  VastaaPoista
 4. Todella kekseliäs toteutus noissa ekoissa kynsissä ja ovat tosi kauniit :) Noi duochrome lakat ei sen sijaan sytytä mua jostain syystä lainkaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon onnellinen, että toteutus onnistuikin, vaikka oli täysin uusi tekniikka. Ja jokaiselle jotakin. :D Mä rakastan duochromeja, koska ne vaihtelee sävyä ja niitä voi uppoutua tuijottelemaan.

   Poista
 5. Mahtava idea noissa negative space-kynsissa, mutta multa ei kuunakullanpaivana onnistuisi tuo leiman tahtaaminen samaan kohtaan toista kertaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Iteki mietin ennen kuin aloin tekemään näitä onnistuuko tossa, mutta onneksi osui kohdalleen. :D Auttoi kummasti että tuo oli kynnen reunassa.

   Poista
 6. Nyt mie ymmärrän kun Heliumia hehkutti siun negative-kynsiä, aivan mielettömän upeat! ♡
  Nuita vois vaan ihastella tuntikausia ♡
  Ja onhan toi We Will Rock You kyllä ihana! Ja onhan se myös melko rock ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Mä oon vaan onnellinen, että ne onnistuivat. Mä en välittäny ite yhtään tuosta keltasesta kynnestä alla.

   Ja koko toi Queen-kokoelma on aivan liian ihana. <3

   Poista
 7. Ekat on kauniit ku mitkä. Tokassa ihana tuo kimallus.

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän ihana kukkakynsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Winstonian laatta on aivan liian ihana. <3

   Poista
 9. Molemmat kynnet on tosi hienot, mutta vitsi, että on hauska idea tuon leimauksen kanssa! Ja älyttömän upea toteutus, mulla kaatuis tuo varmaan jo siihen lakan poistamiseen siististi leimauksen sisältä :D En muuten tiedä, luetko näitä kommentteja myöhemmistä postauksista, mutta pakko oli kommentoida tähänkin. Jäin myös lukijaksi, kivoja kynsiä teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ nää oli helpompi toteuttaa, kuin mitä ensin ajatteli. :D Tuossakin oli haastavaa eniten se, että Whimsyssä on järjettömästi shimmeriä, joka ei halunnut liikkua kynneltä mihinkään.

   Kiva, että jäit, tämä haaste on ollut siinä mukava, että tullut tutustuttua uusiin blogeihin.

   Ja kyllähän nämä vanhatkin lukee, kun sähköpostiin tulee aina ilmoitus uudesta kommentista. :)

   Poista