348. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 2

Tämän haasteen kakkosviikko tuotti ihan järjettömät ongelmat. :D Inspiraation aiheita oli useita, mutta teknisistä vaikeuksista ei onnistunut toteuttamaan oikein mitään. Ja tuli myös todettua etten omista neon-lakkoja ja neon-glitterit aiheuttivat pahaa oloa tikkuglittereiden takia. Jos haasteena olisi uusia joku viikko tämä olisi kyllä aika hyvä vaihtoehto.

Ensimmäiseksi toteutin omaperäinen inspiraatio nimen alla kulkevan haaste. Ensin oli tarkoitus tehdä James Bond -kynnet. Tämä kaatui että musta nail art -kynä päätti lopettaa toimintansa. Sitten mietin viittä muuta aihetta, jotka jotenkin jännästi olisivat tarvinneet samaa kynää. Lopulta kaivoin esille Edgar Allan Poe siirtokuvat ja tein niillä kahdet kynnet. Molemmat aika fail.

Ensimmäisissä on Arcane Lacquerin State of Grace ja decalit. 


Sitten jostain syystä tuli mieleen, että hetkonen, Poe, ja kuinka tekstileimat sopisivatkaan decaleiden alle. En ymmärrä miksi en lakannut uudelleen SoG:illa ja leimannut kultaisella ne tekstit. Sitten mustat decalit ja ai että olisivat olleet nätit. Joku idiootti kuitenkin lakkasi Tristamilla ja leimasi China Glazen Awakenilla. Eli yllätys, yllätys decalit ei näy minnekään. :DLeimat ovat Messy Mansionin laatasta MM24


Käytetyt lakat:

A-Egnland Tristam, China Glaze Awaken, Arcane Lacquer State of Grace

Ja sitten toisiin ongelmiin. Neon-allergia. En kestä omilla kynsillä ja yllättäen sitten ei ollutkaan yhtään neonlakkaa Helmerissä. Neon-glittereitä kyllä, mutta tikut ei-ii. Eli päädyin tekemään Heliumialle avaimenperän. Erittäin looginen vaihtoehto.


Lopulta päädyin lakkaamaan kirkkaalla vihreällä Color Clubin Age of Aquariuksella (ei tosin ole neon. Mutta kirkas silti. Mennään sillä.Koristeluina on sitten parissa sormessa Isadoran Diamond Crush ja hopeiset leimat MoYou Londonin Sailor laatasta 05.


Käytetyt lakat:

Isadora Diamond Crush, Color Club Age of Aqarius, MoYou London Sailor 05
Jospa seuraava viikko toisi parempia onnistumisia ja oivalluksia. :D 

Siihen luottaen,
Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Ihanat nuo (molemmat) Poe -kynnet! Mistä olet löytänyt tuollaiset siirtokuvat? Pakko saada!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Siirtokuvista sen verran, että ovat valitettavasti muotoonsa leikattavia.:D

   Etsystä, mutta sama myyjä on nyt muuttanut ebay:hin. Linkki: http://www.ebay.com/itm/20-NAIL-DECALS-POE-AND-RAVEN-Edgar-Allen-Poe-WATER-SLIDE-NAIL-DECALS-/370874607136?pt=US_Nail_Care&hash=item5659d96620

   Poista
 2. Voi, mää tykkään noista kaikista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mua harmitti niin, ettei noi decalit näkyneet tuosta pohjasta. :D "Neon"-kynsille lämpenin enemmän mitä kauemmin ne olivat kynsillä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. :D Kunhan olisi vain tajunnut tehdä vaaleammalla pohjalla...

   Poista
 4. Ihania kynsiä kaikki! Etenkin noi molemmat Edgar-kynnet iskee ja kovaa! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edgar-decalit olivat niiin ihanat. ^^ Ja kiitos.

   Poista
 5. Tykkään kyllä ihan kaikista kolmista kynsistä, mutta varsinkin nuo viimiset on ihan mun näköiset! <3

  Hei, käyhän muuten ihmeessä linkittämässä sinunkin kynnet noihin meidän kolmen blogeista löytyviin linkuppeihin, niin saadaan nekin mukaan "galleriaan" ja kaikki pääsevät ihastelemaan sinunkin kynsiä helposti. :) Ei oo väliä kenen meistä blogissa käyt linkittämässä, se näkyy sitten kyllä kaikkien blogeissa. Linkityspaikka löytyy aina jokaisen postauksen lopusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin tykästyin niihin mitä enemmän niitä piti. :D Ensin vierasti kovastikin.

   Ja pitääpä käydä tässä ehtiessa. :)

   Poista
 6. Siellä on kyllä menty taistelujen kautta voittoon :) Molemmat kynnet IHANAT! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taistelua ainakin oli. :D Ja kiitos. <3

   Poista