346. Finnish(able) Nail Art Challenge viikko 1

Kynsikoristeluissa törmäsi uuteen kynsihaasteeseen, jonka on luonut Polish This! Annie, Nerdic Nailsin Mirka ja Katjamaria. Joka viikolle on laitettu kaksi haastetta, jotka saa toteuttaa kummassa järjestyksessä vain. Instagrammissa haasteen täginä toimii #ablecaw14. 

Julkaisen kynnet ensin Instagrammissa viikon aikana ja teen yhteispostauksen niistä sen jälkeen blogiin. En malta odottaa mitä millaisia kynsiä muut tekevät samoista aiheista, niitä on aina niin mukava verrata. :D


Ensimmäisenä askartelin nudekynnet. Askarrella on oikea verbi tähän kohtaan, sillä vaikka aikomuksena oli tehdä hyvin simppelit nudekynnet leimoilla huomasin hetken kuluttua, että olin jo jostain syystä asettelemassa helmiä. :D Joka on aina hyvä, kun kello lähestyy keskiyötä.


Nudeksi valitsin China Glazen uuden The Giver-kokoelman Five Rulesin, joka taittaa hyvin paljon vihreään. Ensin väri ei yhtään miellyttänyt, mutta lämpenin tälle lopulta. Annan vielä toisen lakkausmahdollisuuden ja katson jääkö tämä muuten mallikelpoinen lakka vielä kokoelmiini.


Leimasin Konadin Light Bronze-lakalla Pueenin 56-laatasta damaskikuviot. Koska tämä ei vieläkään miellyttänyt jostain syystä teippasin viirut sivuihin ja ne lakkasin L.A. Girlin Black Illusionilla. Ja lisäsin valkoiset ja mustat helmet rajalle, koska perus Scotch-teippi vuoti hieman.

Käytetyt lakat:

L.A. Girl Black Illusion, China Glaze Five Rules, Konad Light Bronze

Jotain uutta kynnet oli äärimmäisen vaikea aihe. Ei siksi etteikö olisi ollut uusia koristelutyylejä tai uusia lakkoja testattavaksi vaan siksi ettei vain keksinyt koristelua tietylle lakalle. Neljien kynsien epäonnistuttua lakkasin Liquid Sky Lacquerin Teal It Like It Is -lakalla. Se on tämän merkin upeita termoholoja ja vaihtelee väriä tumman sinivihreän (K) ja vaaleansinisen (L) välillä.


Vaikka lakkaan olinkin heti tyytyväinen testasin kuutta eri leimaa ennen, kun tajusin kokeilla huurreleimaa Messy Mansionin M27 -laatasta. Niin nätti kuvio. Ja se ei myöskään peittänyt liikaa TILII:tä. Lakka kylmänä...


...ja kuumana


Tykkäsin loppujen lopuksi todella paljon näistä kynsistä, vaikka lopputulema olikin enemmän merellinen kuin huurteinen. :D Pitää talvella yrittää sijoittaa tuo kuvio toisinpäin.

Liquid Sky Lacquer Teal IT Like It Is, Messy Mansion MM27
Tällä viikolla vuorossa neonkynnet (en taida omistaa yhtään neonia o.O) ja omaperäinen inspiraatio. Challange accepted.

- Dimavarien

20 kommenttia:

 1. Nämä kummatkin on niin ihania. Ihastelin näitä Instassakin jo :) Ja hyvä idea tämä yhteispostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajattelin että sama laittaa molemmat viikon kynnet yhteen. ^^ Ja kiitos. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Ite tykkäsin ylemmistä enemmän.

   Poista
 3. Kivoja kynsiä!:) Mullakaan ei taida olla oikeita neon värejä, mutta lähimmäksi osuvat pääsevät lakkaukseen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla on etsintöjen jälkeen Flormanin N001, joka ei kyllä ole nimestä huolimatta nähnytkään neonia. Neonglittereitä löysin. Mutta niissä on tikkuja. Yäh. Saas nyt nähdä mitä tulee aikaseksi. :D Ja kiitos. ^^

   Poista
 4. Tykkäsin kovin molemmista kynsistä ja ihastelinkin kumpiakin jo Instagramissa. :)

  Mahtavaa, että lähdit mukaan tähän haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^

   Oli pakko lähteä mukaan, sen verta kivoja aiheita tässä. Moneen jo useampikin idea. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mäkin lopulta, noi jälkimmäiset oli vaan niin taistelun alla. :D

   Poista
 6. Aivan mahdottoman ihanat kynnet! Molemmat! ♡
  Mie kans värkkäsin viime yönä kynsiä puolille öin asti :D Se on jännä kun ennen saattoi tulla yöllä se, että "miepä siivoan nyt! Vaikka pari kaappia vaan mutta nyt on pakko siivota" niin nykyään se on "nyt on pakko lakata kynnet! Ihan nopeat ja iisit vaan" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitoksia. <3

   Mulla on vielä molempaa maniaa. :D Varsinkin täydenkuun aikoihin. Viimeks siivosin kuiva-ainekaapin. O.o

   Poista
 7. Muhun iskee molemmat<3 Ehkä hiukan enemmän nuo ylemmät! Tajuttoman upeat <3

  VastaaPoista
 8. Molemmat on tosi kauniita lakkauksia, mutta etenkin noi ylemmät aiheuttaa kyllä oikein kunnon "wauuu"-ihastuksen! Upeat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Ne oli näistä omatkin suosikit. :D Kerrankin kannatti lisätä koko ajan jotain vielä kynsin. ^^

   Poista