343. Unelma unelmasta

Rakastuin Zoyan Dreamiin viimeistään Polish This! Annien kynsillä. Ei vain koristelu ole uskomattoman kaunis vaan myös tuo lakka on täydellinen. En kuitenkaan koskaan hankkinut juuri Dreamia vaan sen dupen tylsemmällä nimellä. Cherry Couturella oli viime vuoden puolella alennukset ja tilasin useammankin heidän 3d Effects-kokoelman lakoista. Yksi oli Brilliant Blue, joka näyttää täysin Dreamiltä.

Kopiointihan olisi suurin kohteliaisuus, mutta en vielä tehnyt niin. :D Olen kyllä ostanut decalitkin valmiiksi eli kyllä ne tänä talvena ovat joskus tulossa.. Sen sijaan käytin Mi Nailsiltä ostamaani Loja BFF laattaa 16, jonka ostin ballerinateemansa takia. Leimalakkana oli China Glazen Awaken ja koristeluina muissa kynsissä tuttuun tapaan O.P.I.:n I Snow You Love Me. Nerokas lakka, jota niin ei ymmärtänyt ensimmäisellä kerralla, kun sen näki swatcheissa. Ehdottomasti noussut käytetyimmäksi lakaksi. Ihan järjettömän ihana. Ja sai muistumaan mieleen, että pitää ehdottomasti tilata myös unohtamani Payton, jolle ei löytynyt dupea näistä L.A. Girleistä. Ensi kuussa sitten, nyt yritetään pitää lakatonta syyskuuta. (Tosin ehkä sorruin erääseen htf-OPI:in, mutta sehän annetaan anteeksi, eikö vaan? ;D)Loja BFF -laatat ovat laattaosastoista nousseet aika suosikeiksi tällä hetkellä. Ne toimivat moitteettomasti ja ei ole ollut mitkään ongelmaa nostaa ohuenkaan viivan kuvioita pois laatoista.

Käytetyt lakat:

L.A Girl Brillant Blue, China Glaze Awaken
Blogi vaihtoi ulkoasua syksyn tullen. Jos pistää jotain ongelmaa silmään, kommentoi toki ja pyrin korjaamaan virheitä ulkoasussa.

- Dimavarien

20 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kauniit! Onneks mullakin on toi sininen lakka, se on ihan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Tää sininen on kyllä niin mahtavuutta. Nyt hieman harmittaa, etten tilannut punaistakin lakkaa tästä kokoelmasta, mutta onneksi Zoyalla löytyy vaihtoehto sillekin. :)

   Poista
 2. Lakaton syyskuu *viheltelyä* Mut saan anteeksi ostokseni, koska luovun niin monesta x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sä oot kyllä nyt niin urhoollisesti käynyt läpi lakkasi ja luopunut niin paljosta, että sallitaan. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mä taisin vaan tuijotella tätä kynsillä... :D Brilliant Blue oli vaan niin nätti auringossa.

   Poista
 4. Ulkoasu on todella kaunis! Ja nuo kynnet aivan järisyttävän upeat<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki tosi tyytyväinen taas tähän, miellyttää sen verta väreiltään. :D Ja kiitos. <3

   Poista
 5. Oi, heti tekee mieli saada Dreamia kynsille! :) Kyllä tämä dupekin näyttää upealta sun kynsillä, niitä kuurankukkaversioita odotellessa. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina, kun näkee kynnet, jotka lakattu Dreamilla (tai tällä dupella) tekee mieli lakata sillä. :D Saas nähdä miten onnistuu kuurankukissa, kappale alkoi jo valmiiksi kyllä soimaan päässä. ;D

   Poista
 6. Aivan uskomattoman kauniit kynnet! ^_^
  Ja blogin ulkoasu on hieno! Niinkuin Heliumiankin blogin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Ja kiva, että tykkäät. Oli ihan hauska tehdä Heliumiallekin ulkoasu, koska sai tehdä erilaista. :D Meille en niin pinkkiä uskalla tehdä.

   Poista
 7. Todella kauniit!
  Yleensä en sinisestä juurikaan välitä missään muodossa, mutta viimeaikoina olen huomannut ihastelevani yhä enemmän sinisiä kynsilakkoja! On niitä tullut jopa muutama itsekin hankittua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Haha. :D Mulla on parin viime vuoden aikana hiipinyt sinistä vähän kaikkialle. Ennen en tykännyt yhtään ja vierastin sinisiä kynsiäkin ihan hirveästi. Nyt enää mitään ongelmaa, mitä tekevät liian nättejä sinisiä lakkoja.

   Poista