340. Enchanted Gradient

Sateesta paisteeseen. Kesän viimeinen helleviikko tuli vietettyä Kalajoen Hiekkasärkillä. En tainnut tehdä neljän päivän aikana muuta kuin istua rannalla, katsoa illalla telkkaria ja syödä. Lisäksi tuli ahmittua Enid Blytonin Salaisuus-sarja nostalgian takia.Meillä oli kesällä pieni kirppistapaaminen oululaisen kynsiharrastajien kanssa Grill It!:ssä, jossa Teanna selosti miten hän tekee liukuvärjäyksensä. Näillä ohjella viimein pääsin asian ytimeen ja sain aikaan aika toimivan liukuvärjäyksen Enchanted Polishin March 2014:lla ja China Glazen Techno Tealilla.Koska vietti suurimman aikansa meressä, niin koristelut olivat tietenkin merenneitotyyliä. Leimat on MoYoun Sailor-laatasta 05 ja leimalakkana on Barry M:n Gold Foil.
March 2014 on ensimmäinen Enchanted Polishini, joka kyllä lunasti mielikuvan tästä merkistä. Eikä pre-orderista ollut edes vaikeaa tilata näitä, ainoa mikä jännitti oli se ettei tiennyt lakan väriä etukäteen. :D Onneksi lakka oli mieluinen, vaikka ensin tämä vihreys hirvitti. Ehkä se johtui että maaliskuu on aika paljon ankeampi väritykseltään täällä Suomessa.
Lakkausen päällä on myös aika vaikeasti havaittava China Glazen Fairy Dust. Hehkulampun valossa se näkyikin, mutta lakkauksesta ei tullut otettua sisällä kuvia.


Hih, tuli julkaistua viimeinkin 40 kynnen viimeiset 10 kynttä. En osaa ottaa varvaskuvia, vaikka niitä lakkailenkin. Eipä siinäkään mennyt kuin kolme vuotta. 

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Näitä tuli itselläkin niin ihasteltua. :D

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet! Wau! ^_^
  Näitä kuvia katsellessa tuli ikävä kesää, halluun takas lämpimät ja aurinkoiset päivät! :)
  Meillä pitäis alkaa suunnitteleen taas miittiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesää tuli niin ikävä. Onneksi ei ole kuin syksy, talvi ja kevät välissä. :D

   Miittiä ehdottomasti pitää suunnitella!

   Ja kiitoksia. :)

   Poista