336. Kuin kaksi marjaa

Viime viikonloppuna tuli käytyä turkulaisessa Mi Nailsissä ja kotiutin hurmaavan Zoyan Valerien. Kotiin palatessa tikutin sen ja aloin laittamaan viuhkaan, kun tuli huomattua, että ostanut aika monta jo tämän sävyistä shimmerlakkaa.


Wet'n Wildin Fergie-kokoelman Ferguson Crest Syrah, Zoyan Valerie, Flormarin U34 ja Color Clubin Winter Affair näyttivät pullossa niin samanlaisilla, että päädyin testaamaan ne vieri viereen kynsille päätääkseni tarvitsenko todella kaikkia neljää. Lopputulos oli, että kyllä ne vaan nyt ovat dupeja. Ferguson Crest Syrah (etusormi) ja Zoyan Valerie (nimetön) ovat niin lähellä, että en erottaisi niitä jos en tietäisi kumpi on kumpi. Sama taas Flormarin U34 (keskisormi) ja Color Clubin Winter Affairin (pikkurilli) välillä, en huomaa mitään eroavaisuuksia.Ferguson Crest Syrahissa läheisellä tuijottelulla on hippunen enemmän violettia shimmeriaä ja Valeriessa kultaista.

Color Clubin ja Flormarin välillä en edes huomannut tätä eroa.Kokoelmiin tulee jäämään Color Clubin Winter Affair ja Zoyan Valerie pelkästään merkkiensä takia. Jos ei olisi aiemmin tullut hommattua näitä kaikkia, olisin ollut ihan tyytyväinen näiden halvempien versioiden kanssa, sillä ne levittyivät ja peittivät yhtä hyvin. Wet'n Wildin Fergiessä on jopa parempi suti kuin samanvärisessä Zoyan Valeriessa.


- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Meneeks tähän samaan sarjaan vielä OPIn Every Month is Oktoberfest? :D Nää on kyllä tosi upeita, wettis kelpaisi mun lakkahyllyyn :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan varma, mun mielestä siinä on vähän erilainen koostumus ja se on enemmän duochrome. Varmaksi osaa sanoa, kun pöyritellyt vain kaverin pulloa käsissä. :D Tän sävyset on kyllä ehdottomasti oma suosikki varsinkin syksyisin, siksi näitä oli varmaan kertynytkin.

      Poista