333. He's Running in Circles

Yritin taas käydä väreissä vieraimmilla vesillä ja kaivoin esiin China Glazen He's Running in Circlesin. En ymmärrä mikä vihreän käyttämisessä kynsillä tökkii, muussa vaatetuksessa sitä voi ihan hyvin käyttää.Laitoin pitkästä aikaa aluslakaksi Nfu Oh:n Aqua Basen. Olikin unohtanut kuinka kauan tällä vesipohjaisella kestääkin kuivua tai sitten aika tuplaantui helteiden takia. Aqua Basen avulla lakka kuitenkin levittyi mallikelpoisesti ja peitti kolmella kerroksella. Tämä olisi kaljuuntunut ja vaatinut useamman kerroksen, jos tuota pohjalakkaa ei olisi käyttänyt.Ajatukset tökkivät koristelua miettiessä, joten laitoin vain nopeat mustat siirtokuvat.

China Glaze - He's Running in Circles
Mitä väriä te vierastatte omilla kynsillänne?

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Pinkki ja vaaleanpunainen ovat ihan ehdoton EIEIEIEI kynsillä. En oikein muutenkaan pidä kyseisistä väreistä. Sen sijaan oudompaa on, etten oikein viihdy millään lailla punertavissa kynsissä. Punainen on lempivärini, ja esimerkiksi noin kolme neljäsosaa vaatteistani on punaisia. Punertavat lakat ovat myös hurjan kauniita, mutta kun niitä käyttää olo on tosi epämukava. En ymmärrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä jännää miten, jotkun värit jotka toimivat kynsillä ei toimi muuten ja toisin päin. :D Barbiepinkki, vihreä ja rehellisen punanen tuottaa ongelmia mulla. Ja harmaa on hirmusen nätti väri muilla, mutta itse pystyy käyttämään missään.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää ^_^
  Mie vierastan kynsillä punaista lakkaa, en tunne oloani yhtään kotoisaksi punaisilla kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, mä yhä olen samaa mieltä tästä. :D Rehellinen punanen hrr.

   Poista
 3. <3 Ihanat! Tuo väri on upea!

  VastaaPoista
 4. Omilla kynsillä vierastan eniten pinkkiä, vaaleanpunaista ja siniviolettia eli "blurplea", myös hiekansävyiset nudet tökkii. Mutta jos He's Running in Circles alkaa tympiä niin tänne saa tarjota ^_~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo blurple on aika kylmä, lämpimämmät violetit on paljon kivempia. Ei tää vielä niin paljoa tympi, mutta pidän mielessä. ;)

   Poista