330. Jotunheim

Muinaisuskonnoista kiinnostuneena (ja toki Marvel-fanina :D) ihastuin kun Crowstoes julkaisi 9 realms -kokoelmansa. Jokaisen lakan on inspiroinut joko yksi Yggdrasillin yhdistämistä maailmoista tai ne ovat muuten saaneet innoituksensa norjalaisesta mytologiasta. 

Ihastuin eniten violettiin jellypohjaiseen glitteriin, Jotunheimiin. Lakatessa jotenkin ajattelin että tämä oli sininen ja laitoin pohjalakaksi Essien After School Boy Blazerin. Ehkä juuri siksi että ajatteli vain nimeä ja Jotunheim on jääjättiläisten asuttama maa. Toisaalta lakkasin pimeässä tietokoneen äärellä, ja ei tullut silloinkaan ajatelleeksi.Tämä ei onneksi pilannut lakkausta lainkaan. Pitää vain joskus tehdä tämä ihan violetilla pohjalla, jotta lakka pääsee oikeuteensa, sillä näissä kynsissä väri oli selkeästi sinisempi kuin pullossa. Koristeiksi laitoin kultaiset decalit.Kimallus oli ihan omaa luokkaansa, en ole pitkään aikaan ollut yhtä ihastuksissani jellyglittereistä. Kesä ollut niin holojen täyttämä, joka ei tietenkään ole huono asia. :D Hyvä vain, että aurinkoa riittänyt alkukesän takatalven jälkeen.

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Vau, upea lakka ! Hyvin sopii nuo kultaiset decalit. :) Tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Onneksi löytyy vielä näitä varastosta lisää, jos ei keksi muuta koristelutapaa, kun lakkaa uudelleen. :D

   Poista
 2. Komea on lakkaus! Mä äimistelin näitä Crowstoesin uusimpien lakkojen nimiä ihan ihmeissäni joskus.. Jotunheim, Vanaheim ja mitä kaikkia niitä nyt olikaan! Mua ne ei puhutelleet, mutta sä oot tainnut tietää aiheesta enemmänkin?!;) Päädyitkö valikoimasta juuri tähän lakkaan ennemmin sävyn vai nimen takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Mä innostuin eka nimistä ja sitten olin vielä onnellisempi kun näin niiden swatchit. Tein näistä aikanaan uskonnon lopputyötä ja lueskellut muutenkin ihan mielenkiinnosta. Tää lakka oli kombinaatio molemmista syistä, mutta eniten tein juuri värin takia valinnan. Ihan paras koko kokoelmasta.

   Poista
 3. Härregood miten kaunis lakka <3 Siirtokuvat sopii tuohon täydellisesti, muuta se ei kaipaakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin nätti. <3 Kultaset decalit tuo kyllä esiin hyvin tuon lakan glitterin. 8>

   Poista
 4. Ompahan muuten upea lakka! Wau!
  Tuli tästä mieleen, että voisit taas käydä Heliumian luona vähän järkkäileen lakkoja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on. ^^ Vastahan se niitä karsi. ;) (Toki voisin kotiuttaa siltä sen Deporah Lippmannin Champagne Supernovan... Julma ihminen ei luovu, pitäiskö se muka metsästää ite.)

   Poista