329. Dimavarienin miittikynnet


Julkaistaanpa vielä kesäkuisen miitin kynnet. Meillä oli teemana kesä niin vaatetuksessa kuin kynsissäkin ja tämä tarkoittin kynsien saralta suoraa minulle holoja. Sininen holo on Liquid Sky Lacquerin Shanel's Cyan, joka on koristettu O.P.I.:n I Snow You Love Me'llä.


Valkoisena on yllättäen Gina Tricot'in White ja nimettömän leimat on Pueenin Love Elements -kokoelman 27. Sen päällä on ILNP:n holotopperi My Private Rainbow (scattered). Keskisormessa on vielä Golden Rose Holiday 70. Tämä ei mitenkään peitä yksinään kahdeksannellakaan kerroksella, joten laitoin suosiolla myös valkoisen lakan alle.


Lakkauksen ovat kuvissa jo hieman kärsineet, tuli tapojen vastasesti kuvattua vasta parin päivän jälkeen. Helsingin Bik Bokissa oli hyvin erinomaiset valot holojen kuvaamiselle, aiheutti varmaan vaan kummastelevia katseita.

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Ihan mahdottoman nätit kynnet ^_^
  Jännä juttu toi, että keskarissa käytetty Golden Rose ei peitä o_O Jotenkin kuvittelin, että kun miulla olevat GR:n holidayt peittää jo kahdella kerroksella niin pitäishän sen tämänki peittää :D No ei vissiin sitte peitä :DD
  Mikä toi siun sormus on näissä kuvissa? Aivan ihana! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mulla ei noi vaaleammat peitä millään, ne tummemmat värit peittää taas myös kahdella. :D Siksi tämä olikin yllätys.

   Tuossa on kaksi pinottavaa sormusta, kalliimpaa Etsy-shoppailua. :D Tilasin viime synttärilahjaksi itselle kanadalaiselta hopeasepältä nuo vuoden kuolaamisen jälkeen. Tekijä oli Joanna Szkiela. Oon kyllä ollu hinnasta huolimatta supertyytyväinen, kyllästyin kun halppissormukset hajoilivat säännöllisesti.

   Poista
 2. Toi holotopperi on kyllä makean näköinen. Eihän sitä enää tarvisi hololakkoja hamstrata kun kaikista saa holon helposti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mutta sitä ei siltikään osaa ajatella niin. Vaikka omistan parikin holotopperia, ennemmin lakkaa aina ihan hololakalla.

   Poista