326. Kynsibloggaajien miitti Helsingissä 14.6

14. päivä kesäkuuta ollut kesäinen lauantai (ja osa sunnuntaista) kului Helsingissä kynsibloggaajien miitissä. Oli kyllä huiman mukava ilta ja ihan mahtavaa nähdä ihmisiä blogiensa takana. Miitissä oli mukana meidän lisäksi:

Viveka / Pitkät kynnet
Anniina / Tiny Nail Design
Marina / Dioriina
Kaisa / Kynsisirkus
Shiny / Shiny Nail Art
Sigi / ZigiZtyle
Vanquish / Rakkaus kynsiin
Sofia / Alakynnessä
Xalla / Nails by Xalla
Veera / Life & Nails
Miracle / Miracle's Nails
E-S / Embosnails!
kittyhc / Kitty Has Claws
Armi / Couleurs


Ennen miittiä saimme käyttöömme jo Cityshoppari-mobiilikortit puhelimeen. Pari etua on jo tullut käytettyä.

Dimalla miitti alkoi jo aikaisin puoli viiden aikaan aamulla, koska lento Helsinkiin lähti Oulusta jo ennen kahdeksaa. Aikainen herätys kostautui sitten väsymyksen hiipiessä kimppuun illasta. Yhteinen päivämme alkoi seikkailulla rautatieasemalta hotellille jossa törmäsimme Vanquishiin ja lähdimme bussilla kohti miittipaikkaa.

Miittipaikkana toimiva koti oli koristeltu ihanasti ja pöydät notkuivat tarjottavia jo sinne tullessa.Raikastamo tarjosi meille kaikille pullon luomukolaa, joka oli oikein maukasta. Ei peruskolan makuinen vaan enemmän hedelmäinen ja makeampi, toi mieleen kolakarkit. Ufo Shot oli myös sponsorina ja heidän tuotteistaan tehtiin illaksi sitten booli nautittavaksi.Cloetta tarjosi meille TVMix Crimen tai Comedyn jokaiselle, ja lisäksi näitä karkkeja oli tarjolla pöydässä. Oikein hyviä, katosivat kuin itsestään jonnekin.Miittipussukoissa meillä oli useampi sponsori: Consult Ladyltä löytyi jokaiselle China Glazen kynsilakka ja Body Drench Sun Splashed Mango -voide ja lisäksi oli mahdollisuus kokeilla heidän omaa Lumoava Lady -suolakuorintaa. Meillä molemmilla jäi testaamatta, mutta ympäritlä kuuli kyllä kehuja tuotteelle. NailCity oli pudottanut pusseihin yhden Zoya-kynsilakan ja Kauneudenkauppa.fi kaksi O.P.I.:n kynsilakkaa, kynsiviilan ja seinäkalenterin. Lisäksi lakkoja saatiin myös L'Orealilta, Essieltä ja Maybellineltä.Tietovisassa jouduttiin vastakkaisiin joukkueisiin, Dima edusti hienoa Kakkonen on ykkönen -ryhmää (saatiin me jopa kuusi oikein! :D Kaava toimi oikeaoppisesti.) ja Rune kilpaili The Kolmoset -joukkueessa, tuloksena 7/10.

Suolaisten ruokien siirryttyä autuammille metsästysmaille täytettiin buffeepöytä makeilla herkuilla. Marsispossu oli tehnyt miittiämme varten todella kauniin ja ennen kaikkea maistuvan kakun. Täytteenä oli passion- ja mangomousse.
Yllytyshulluisen Prunen oli pakko ottaa puraisu kynsilakkapullosta Instagramiin kakkukuvaan tulleesta heitosta. :D Kameran valaistus valitettavasti taas ei halunnut toimia.
Kauneudenkauppa.fi:n edustaja Viola piipahti kertoilemassa heidän toiminnastaan ja vastaili kysymyksiin mitä meille mieleen pilkahti. Mm. keskusteltiin feikki-O.P.I.:en tunnistuksesta ja tulevista kokoelmista.

@ Tanja Karthaus
Illan lopettelimme Namussa, joka tarjosi meille ilmaisen sisäänpääsyn jonon ohi, alkumaljat ja oman pöydän terassilta. Osa toki oli tässä vaiheessa iltaa lähtenyt jo kotimatkalle, mutta oli meitä vielä kohtuu monta jäljellä. Hieman tuli pyörähdettyä tanssilattialla mutta aikaiset herätykset vaativat lopulta veronsa ja vetäydyimme mäkkärin kautta hotellin lakanoiden väliin.

Kiitos kaikille sponssoreille, emännille upean miitin järjestämisestä ja kaikille mahtavasta seurasta. Oli mukava nähdä!

_______________________________________________________________________________

Mitä miittipussista sitten löytyikään? 


D: Kaikkea kivaa, vaikka osan laitoinkin vaihtoon saman tein, kiinnostuneiden ollessa helposti pöydän ympärillä. Mitä kiikutin Ouluun asti ovat Essien Hide and go Chic, O.P.I.:n kynsiviila, kalenteri, Super Bass Shatter ja Chic From Ears to Tail ja Body Drenchin Sun Splashed Mango -vartalovoide. Cloettan lahjoittama karkkipussi TV Mix Crime meni jo parempiin suihin ennen kuvan ottamista. :D Nailcityltä sain Mosheenin, mutta myin Vanquishille, sillä en tule vain juttuun tikkuglittereiden kanssa. Myöskin Consult Ladyn lahjoittama China Glazen In Lime Light löysi paremman kodin E-S:n pussukasta. Maybellinen Boom Box Black löytyy alempaa, Prunellan pussukkaan eksyneenä..

Diman saalis

P: Itse pidin kaiken saamani koska sävyt osuivat kohdalleen sen verran hyvin. Consult Ladyltä minun pussissani oli Chinan Limbo Bimbo ja Body drenchin vartalovoide.
 Malacon tarjoamista uutuuspusseista nappasin itselleni (Comedy/Crime) nappasin mustanpuhuvan Crimen ja kuvan jälkeen namut menivät ääntä kohden. Hyviä!
 BM International lahjoi meitä kahden OPI:n lakan ja viilan verran. Minulle osui samat lakat kuin Dimalle (Super Bass Shatter ja Chic from Ears to Tail). 
NailCity:n maahantuomista Zoyan lakoista minulle tuli Belinda.
 L'Oréal Finlandilta kaikkien pusseissa oli kaksi lakkaa, yksi Essie ja yksi Maybelline tai L'Oréal. Minun kaksi Maybellineäni selittyvät sillä että Dima luopui omastaan minun hyväkseni (tikkuglitteriä joukossa ;P). Essie on nimeltään Fashion Playground ja esiintyi tietokisamme kysymyksissäkin! Maybellinet ovat Boom Box Black (vihreä) ja Alley Attitude (sininen).

Prunen saalis
- Dimavarien ja Prunella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti