335. Prunellan miittikynnet

Urkh mikä kesäloma on tullut pidettyä! Näistäkin miittikynsistä on jo hurjasti aikaa. Suosikkikynteni pitkään aikaan joka tapauksessa! Värikästä pohjaa ja valkoista leimaa sekä valkoista pohjaa ja värikästä leimaa. Sopivat miitin kesäteemaan paremmin kuin hyvin.

Halusin miittiin tosiaan jotain megavärikästä ja päädyin töpöttelemään kirkkaita värejä alueiksi kynsille joiden päälle sitten leimasin raikkaalla valkoisella. Peukalon ja nimettömän lakkasin valkoisella ja kokeilin ensimmäistä kertaa leimata useammalla värillä. Koko visio onnistui yllättävän hyvin eikä yhtään kynttä tarvinnut tehdä uudelleen. Yhtä leimausta jouduin jatkamaan, mutta sekin onnistui. Olin ilmeisesti kerännyt roimasti hyvää kynsikarmaa ennen tätä lakkausta. Kynnet kestivät myös nätteinä harvinaisen pitkään. Tykkäsin näistä niin paljon että tuhersin jotain samankaltaista myöhemminkin... 

-Prunella

4 kommenttia:

  1. Mä ihastelin näitä jo siellä miitissä, näyttivät niin ihanan värikkäiltä ja äärimmäisellä taidolla tehdyiltä. Samaa mieltä olen edelleen, upeat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten postausessakin kuulutan niin tykkäsin itekkin tosi paljon. Hyvällä onnella paremminkin tehdyt kuin taidolla :D

      Poista