325. Kynsiähky 2/2

Ja vielä viidet kynnet uunista ulos. 

Lakkaus nro. 6:

Toiset LynBDesings'in lakoilla tehdyt kynnet. Harmaa lakka, joka kulkee nimellä Dinah, on myöskin Alice in Wonderland -kokoelmasta. Yksi harvoja harmaita, mikä omaan ihon väriin sopii. Yleensä tämän väriset vievät kaiken värin käsistä ja kädet näyttävät vain kuolleilta. Nimettömässä on aksenttina Cadillacquerin 9 Crimes Breaking Bad -kokoelmasta. Muissa kynsissä strassit, jotka ympäröin mikrohelmillä. Viimein niillekin jotain käyttöä. :DLakkaus nro. 7:

Nämä kynnet tein osaksi Lakkaushaaste-ryhmään ja osaksi siskon lakkiaisiin, jotta kynnet kerrankin sopisivat vaatteisiin. Lakkana on ihana Gina Tricot'in Shimmer Mint ja aksenteissa niin ikään Gina Tricotin White ja Isadoran Diamond Crush. Lakkauksien päällä on topperina ILNP:n My Private Rainbow'n scattered-versio, joka tuo juuri sopivasti holoisuutta lakkaan kuin lakkaan. (Ja tämä ei harmaanna valkoista! ^_^) Leimaukset on Loja BFF:n laatasta 04 ja leimasin Silly Lily Polishin Pure Platinumilla.


Lakkaus nro. 8:

Nämä kynnet tein fiksuna myöhään illalla ja sain vielä paremman idean alkaa teippailemaan. -.- Always a good idea... not. Alla on Misan Runway Diva ja päällä Zoyan Miranda. Lisäksi laitoin mattalakan vielä päälle.


Lakkaus nro. 9: 

Nämä tein ensimmäisellä työviikolla, kun aamulla oli pakko saada nopeasti jotain kynsille. Pohjalakkana aina niin hyvin käyttäytyvä a-Englandin Lady of the Lake. Koristelin lakkauksen leimoilla MoYou Londonin Scholar-kokoelman laatalla 02 ja Pueenin Love Elements -kokoelman 49:llä.


Lakkaus nro. 10:

Kaipasi pitkästä aikaa hempeitä kukkaiskynsiä, joten päädyin herkkään roosaan ja ruusudecaleihin. Lakkana on holotettu Golden Rose 54 ja ruusudecalit taitaa olla tilattu Ebayn ihmeellisestä maailmasta. Pitää joskus selättää pilkkutikun kammoni, näihin olisi sopinut äärimmäisen hyvin vielä valkeat pilkut jonnekin päin koristamaan.


- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Oi, että nämäkin kaikki on niin nättejä! Varsinki nuo viimeiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^_^ Noi viimeiset ois vaan kaivannut vielä omasta mielestä niitä pilkkuja... Ehkä jonain päivänä. :D

   Poista
 2. Fani vei sanat suustani :D
  Mutta näistä kynsistä rakastuin 8.kynsiin, ihanat! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Kaseja kyllä pidin kynsillä varmaan viitisen päivää, kerran kun alkaa teippailemaan, ei hevillä luovu niihin nähdystä vaivasta. :D

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kukkaiskynnet, kuinka osaavatkin olla sievät ♥

  VastaaPoista