324. Kynsiähky osa 1/2

Viime viikonloppu kului Helsingin blogimiittireissussa ja nyt vasta tunnen palautuneeksi kaikesta. :D Tai ehkä muutkin kiireet alkuviikosta kerryttivät pienet univelat, jotka sai tänään kuitatuiksi. Reissu oli aivan ihana ja mahtavaa nähdä kaikkia. Miitistä onkin tulossa harvinainen yhteyspostaus meiltä molemmilta, kunhan saamme sen valmiiksi.

Tällä kertaa luvassa hyvin suurta kynsiähkyä. Haluan kuitenkin jakaa mitä kynsiä olen tehnyt tässä kevään mittaan ja mistään näistä ei ole jostain syystä saanut omaa postausta kirjoitettua. Osa näistä onkin päätynytkin Instagrammin ihmeelliseen maailmaan, mutta laitetaampa vielä kerran kiellon päälle.

Lakkaus nro. 1:

Nämä jäivät julkaisematta siitä syystä, että idioottina painoin delete-nappia näitten kuvissa kopioimisen sijaan. Kyseessä on uusi versio Sormusten Sormus -kynsistä. Näissä lakkana on Butter Londonin The Full Monty ja kirjaimet piirsin Essencen nail art-kynällä. Tuskainen projekti, mutta niin sen arvoinen. Olin näihin paljon tyytyväisempi kuin ensimmäiseen versioon, pohja lakka on huomattavasti paremman värinen.


Lakkaus nro. 2:

Törmäsin Etsyssä indietekijään LynBDesigns'iin, ja hänellä oli alekoodina -50 prosenttia koko tilauksen hinnasta. Hänen lakkansa ovat ottaneet inspiraationsa monistä tv-sarjoista ja elokuvista ja onhan se nyt paljon kivempaa omistaa lakka Mind Palace tahi Purple Polish of Sex, kuin Purple Jelly Glitter tai vastaava. :D

Näissä kynsissä on Alice in Wonderland kokoelman Absolutely Absolem. Kaunis sininen holo, peitti parilla kerroksella. Leimat ovat XL-laatasta C. Strassien virkaa toimittaa jälleen kerran O.P.I.:n I Snow You Love Me.


Lakkaus nro. 3:

Cirquen Vaudeville. Rakkautta. Pitkäaikainen himotus. Kyseessä on siis murretun laventelin värinen lakka, jossa on mahtava vihertävänkultainen shimmer. Koristeena on Chez Delaneyltä tilatut decalit.


Lakkaus nro. 4:

Nämä oli niin peruskynnet kuin olla ja voi. Halusin vain testata Flormarin Satin Matte -sarjan Havanaa leimauksessa. Toimii todella hyvin ja ihana shimmern näkyy auringossakin. Varmasti muutkin tämän sarjan lakat leimaavat hyvin, jos ovat vähääkään samaa koostumusta. Muina lakkoina näissä taisi olla Essien Cocktails & Coconuts ja China Glazen I'm Not a Lion.


Lakkaus nro. 5: 

ILNP:ltä omistan kolme lakkaa ja näissä kynsissä on Molly. Koristeena simppelisti vain hopeiset perhosdecalit. Upea auringossa ja todella kaunis ilman holoakin sisävalossa. Peitti tasaisesti parilla kerroksella ja toimii varmasti myös leimauksessa pigmenttisyytensä ansiosta.


Huomenna vielä viidet kynnet lisää ja sitten on kameran muistikortti siisti vanhoista lakkauksista ja saa alkaa taas säännöllisesti julkaisemaan uusia. Ei pitäisi kerryttää näitä määriä, vaan postata heti tai edes tehdä valmiiksi postaukset ja ajastaa niiden julkaisuajankohta. Olkoon tämä myöhästynyt uuden vuoden lupaus. :D

Hyvää juhannusta kaikille! :)

- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. Hienoja kynsiä!
  Hyvää juhannusta kaikille!

  VastaaPoista
 2. Toi Molly voi muuttaa mun luo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molly on kotiutunut aivan liian hyvin kyllä mun Helmeriin. ;) Ja on sulla se toinen vaaleanpunapinkkimagneta!

   Poista
 3. Kaikki noista on hyvin onnistuneet ja nätit, mutta ensimmäiset on niiiiiiin ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Fani. <3 Ensimmäiset ovat ehkä omat suosikit ikinä. :D

   Poista
 4. Kauniita kynsiä kaikki! Mutta lempparit taitaa olla 1. kynnet :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Ykköset on ehdottomasti lempparit. :D

  VastaaPoista