323. Hempeä viettelys

Pöf, saanut kuvattua kynsiä nyt lainkaan, kun aamuisin tekee ja ei enää ole ennen töitä saanut kuvattua. Ja töitten jälkeen tuhotuneet jo. :D Laittaa huomenna postaus mitä tullut tehtyä, mutta kynsien laatu on työpäivän jälkeistä niissä. Lisäksi bloggerlista on halunnut olla toimimaton, ja ei ole päivittänyt lukemiani blogeja niin on pari viikkoa pakotettuna pitänyt taukoa. :D 

Nämä kynnet eivät vielä ole viimeiset jonosta, mutta sopivat nyt tähän aurinkoiseen päivään julkaistaviksi. Tehty maaliskuussa, kun järjestelin Heliumian tikkuja. (Pitäisi mennä uudelleenkin, ovat taas sekaisin. :D)


Lakkoina on Essien Go Ginza!, jonka päällä on Darling Diva Polishin Seductive. Päälle on leimattu Catherine Arleyn hololla Bundle Monsterin laatasta BM-314.


Glitterlakka on Emily de Mollyn Bellissima. Tästä tulee todella helposti isot glitterit ulos, tarvinnut kalastella yhtäkään.


- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitän. ^^ Toi leima on niin ihana yhäkin, vaikka tuntuu että käyttää joka välissä. :D

   Poista
 2. :D Vanhat tikut on sekaisin ja uusia on iiiiso läjä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tullut pari lakkaa, jotka pitäis tunkea takaisin juuri järjestettyihin. :< Pitää tehdä heti tai menevät taas sekaisin.

   Poista
 3. Upeat! Iskee muhun ihan täysillä! :)
  Haluatko tulla myös järjestämään mun tikut? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia. :*) Ja toki, se on oikein rauhoittavaa oikeastaan. :D Ehkä on vaan ammattitauti järjestelemiseen.

   Poista
 4. Ihanat kynnet ^_^
  Mie voisin kans tulla järjestelemään niitä tikkuja, Heliumialla on niiin paljon kaikkea ihanaa siellä lakkalipastossa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Joo tuu vaan, vois yhdessä pohtia onko joku punertavampi tai tummempi. ;) Heliumialla on kyllä aivan liian ihana lakkavarasto.

   Poista