320. Almost nekkid

Lähes nakuilua kesän kunniaksi. Toisin sanoen turvalakkausta vaaleanpunaisella jellyllä. Tämmöinen ranskislakka on helppo tapa siistiä kynnet nopeasti. Väri paranee, vapaan reunan raja siistiytyy eikä kasvuraja tai kuluminen juuri näy jos ei heti kerkiäkkään vaihtamaan lakkoja.

Ja uutta muotoa on kynsiin tosiaan tullut kun reunat sanoivat kynsien kasvaessa riks raks poks.. Mantelina ovat pysyneet ehjinä jo monta viikkoa ja pituuttakin tietysti tullut lisää. On muuten todella hankalaa saada mantelinmuotoiset kynnet näyttämään hyvältä kuvissa. Vaikka kynnet olisivat livenä kuinka suorat ja symmetriset kuvissa ne näyttävät venkuroilta venkuroiden sormien ja kuvakulmien takia. Ähhhh.

Jotenkin näistä kuvista tuli kuitenkin niin kivoja ja kynnet näyttää omaan silmään näteiltä manteleina että halusin nämä julkaista. Jatkossa siis luvassa lakkauksia tällä muodolla..
Kynsillä siis Evelinen vaaleanpunainen jelly 326, yksi kerros. 

-Prunella

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää mantelit sun kynsillä :) Itselle ei sovi, joten aina kun kulma lohkeaa, niin sitä mukaa lyhennetään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä tykkään kyllä sekä suorasta että mantelista. Sen verran oli tosiaan pituutta ehtinyt tulla että ois ketuttanut vaan kylmästi lyhentää kynnet niin keksin leikata reunat pois :D
   Viime kesänäkin tuli sportattua manteleita, saas nähdä kuinka pitkään nää nyt kestää.

   Mun seuraavassa postauksessa kynnet tulee näkymään nykyisessä mitassaan, tää rupee olemaan aika maksimi, pitempi alkaa näyttää urpolta ja vähän saa jo varoa kun näppiksellä kirjoittaa.. Jos tää pituus olis suora niin kynnet ei olis ehjät varmaan päivääkään, että manteli kestää kyllä mulla huomettavasti paremmin :)

   Poista