316. Höyheniä

Vielä tännekin päivittää nämä kynnet, vaikka tunkenut nämä jo aikaa sitten Instagrammiin (josta minut löytää nimimerkillä @dimavarien) ja Kynsikoristeluihin. Kyseessä on ihanaisella Kikon Violet Micro Glitterillä lakatut kynnet viime kuusta.


Lakka levittyy kuin unelma ja peittää parilla kerroksella. Ja kimaltaa kuin mikäkin auringossa. Kikon lakoista olen poikkeuksetta pitänyt todella paljon. Paras halvemmista lakkojen tekijöistä ehdottomasti. Toisena on essence, mutta siltä tullut jo muutama pettymyskin vastaan.


Koristeluissa käytin Adeninan loppualesta tilattuja höyhendecaleita ja AB-strasseja. Pysyivät todella hyvin kynsilläkin, yksikään strassi ei lähtenyt irti ennen kuin poistin lakkaukset. Kiinnitin ne vain pikakuivattavalla päällyslakalla.


Tulipas taas mielihalu lakata taas tällä näitä kuvia laittaessa. Pitää kyllä yrittää jollain muulla, onneksi on testaamattomissa lakoissa on vielä monta ihanuutta.

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Oi, mullahan on tuo lakka ja oon säästänyt sitä aurinkoisille ilmoille, kiitos että muistutit :D Taidanpa lakata sillä seuraavaksi, välillä tekee keväälläkin mieli jotain tummempaa ettei vain pelkkiä pastelleja ja kirkkaita värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Itellä keväällä vaan tehnyt oikeastaan mieli käyttää näitä tummempia jostain oudosta syystä. Syksyllä sitten yleensä on kirkkaiden värien perään.

   Poista
 2. Ihana lakka ja tosi nätit kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Kiko on ihan ehdoton suosikki. ^^ Ja kiitos.

   Poista