310. Käsinmaalattua pitsiä

Viime päivinä ollut ideaköyhyyttä, joten alkoi selata Pinterestia sillä silmällä. Ihastelin kaikkia pitsikynsiä ja ajattelin ensin leimata kuviot, mutta sitten päätin testata pensseliin tarttumista.

Pohjalakkana on Essien Full Steam Ahead, oikein nätti laventelin värinen creme, jossa on hitunen hopeista shimmeriä. Tosin tuntuu ettei tää ole se laventelin väri itselle, pitää odotella tulossa oleva Cirquen Vaudeville ja katsoa raaskiiko tämän sitten laittaa eteenpäin.Full Steam Aheadin päälle maalasin etusormeen ja nimettömään valkoiset pitsit molempiin käsiin. En tiedä mikä välitön käsien tärinä on aina maalatessa,  suoraa viivaa en saanut aikaan, mutta onneksi se ei ole vaatimuksena pitsien maalauksessa. :D Lisäksi laitoin pitseihin lakan värisiä helmiä.


Tykkään, tykkään ja tykkään. Pitsikynnet ikisuosikkeja, teki niitä leimaamalla tai näin.


Viime aikoina kynsinauhat olleet pahempaa hiekkapaperia kuin koko talvena edes. Rasvaan ja öljyän mutta mikään ei auta. Kuviin onneksi sai joten kuten inhimillisen näköisiksi kuorimalla ja öljyämällä ennen kuvien ottoa. :D

- Dimavarien

11 kommenttia:

 1. VAU! Kärsivällisyyttä sulla on ainakin riittänyt kun olet jaksanut nämä maalata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei noissa itse asiassa kauaa mennyt, iteki yllätty kui nopeatekoset nää on.

   Poista
 2. Uih, ihanat! ^_^
  Mie kyllä jättäisin pitsikuvion ihan suosiolla maalamatta, tai tyytyisin leimoihin :D En ikinä onnistuisi näin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Tää oli oikeestikin helppoa, kerranki pysty maalaamaan kuviota nii vähitelle ja tos oo ku pieniä viivoja ja kaaria. Vaikeinta oli käsien tärinän kontrollointi. :D Onneksi leimaamine o aina helpompi vaihtoehto tai decalit, kun ne tahtoo vaa käyttäytyä nätisti.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihanat! Toi lakan sävy on niin hempeä ja nuo pitsit on oikein semmoset perinteiset pöytäliina tyyliset :D pelkästään positiivisessa mielessä siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Mä tykkään juuri tuosta perinteisestä pitsityylistä kovasti.

   Poista
 5. Älyttömän nätit :) Ja tuo lakka on kyllä upea :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ite päätin laittaa kirpparilaatikkoon, koska omistan jo Zoyan Julien ja on tulossa tuo Cirquen Vaudeville. :D Nätti väri muuten kyllä.

   Poista