309. Helsingin bloggaajamiitin tuotteet

Viimeinen bloggaaja uunista ulos. Ajankohtaisuus ei ole koskaan ollut hyveeni joten nyt seuraa 15.3 Helsingissä pidetyn kynbibloggaajien tapaamisen goodiebagin saldoa. Ihana miitti kaikkiaan, hauskaa ruokaa ja hyvää seuraa vaikka ensimmäisten joukossa jouduinkin livistämään paikalta.

Kahvila & Lifestyle Lineealta saimme maistuvien leivonnaisten ohelle näytteet Dr.Hauschka:n Melissa päivävoiteesta. JuhlaCenter tarjosi meille koristeiden lisäksi huvia pienillä saippuakuplapulloilla. Oma pulloni on tuossa miittituotteiden joukossa köllötellyt ja aina toisinaan olen puhaltanut pienen kuplapilven yksiötäni piristämään. :D

Berner oli hyvin antelian ja laittoi meille kaikille useamman IsaDoran lakan sekä jokaiselle Sally Hansenin Satin Glam kokoelman lakan. Ray of Light ja Halo ovat IsaDoran Ray of Light kevätkokoelmasta ja Cotton Candy pastellisesta uudesta Sugar Nails -kokoelmasta. Haaleat vaaleat jo testasin mutta unohdin ottaa kuvat, uusinta luvassa siis. Sally Hanseneista minulle osui Silk Onyx joka komeilee alla olevassa kuvassa.

Zoyan lakat pusseissamme ovat luonnollisesti NailCityltä, väreistä minulle osui jännittävä Jules. Essie saapui L'Orealilta ja Big Spender sattui minun pussiini, tältä odotan lujaa Essie laatua. 

Dependin lakat lahjoitti meille Top-Kosmetiikka ja Lumenen hiekkalakka luonnollisesti Lumenelta
Dependiltä sain sekä Chameleon kokoelman lakan että Rough Sparkle kokoelmaan kuuluvan kaunottaren. Tekstuurien kokoelmani vaan kasvaa, mitäs hauskaa näillä eri sävyillä keksisin?


Indielakkojeni kokoelma karttui miitissä parilla uudella yksilöllä. Edgy Polish lahjoitti jälleen jokaiselle söpön lakkapussukan aina tarpeellisine lasiviiloineen ja suklaineen. Green-Eyed Lady on ensimmäinen Crows Toesin lakkani, kaunis moniulotteinen tumma vihreä joka tässä kehnossa kuvassani näyttää ihan harmaalta. Lakka on syvä vihreä kultaisilla pilkuilla, juuri sellainen kuin voisi mystisen neitishenkilön silvien olevan olettaa.

Toinen herkullinen Indielakkatuttavuus oli arvonnasta voittamani I Love Nail Polishin Admire Me. Upea turkoosi holo, nuff said.Cesars Shop oli lähtenyt mukaan miittiimme muutamalla arvontapalkinnolla (Delush Polishin indielakkoja, ja OPI-lakkoja) sekä kaikille lahjoitetuilla Nailfixin blokkiviiloilla.

Hurmaava Inni lähetti meille testiin arkit heidän kokokynnen tarrojaan. Innin sivuilta löytyy mainiot ohjeet tarrojen kiinnitykseen ja tietysti siihen miten voit itse luoda tarrat haluamallasi kuviolla!

 Mm. China Glazen maahantuoja Consult Lady lähetti meille kaikille söpöt viilat ja China Glazen lakat. Oma lakkani on kultainen Cracked Medallion.

Myös MoYou London ja Lush osallistuivat miittiimme arvontapalkinnoilla mutta heidän tuotteitaan minulle ei tällä kertaa osunut. Tampereen miitistä saamani MoYou Londonin laattakin odottaa vielä perusteellisempaa testausta.

 Postauksen linkit ovat sitten vain teitä helpottamassa, niistä en itse mitenkään hyödy.

Oliko tässä tuoteryppäässä jotakin veden kielelle herauttavaa? ;)

-Prunella

8 kommenttia:

 1. Onpas anteliaita sponsoreita , ihania lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sai taas kaivella goodiebägiä huuli pyöreenä :D

   Poista
 2. Tuosta ILNP:n holosta saatan edelleen hieman olla kateellinen! On se vaan niin ihanan värinen :) (pssst, miitti oli 15.3, ei 18.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni :D Meikäläisellä kävi kerrankin flaksi. Täytyy kokeilla sitä uudestaan kun ensimmäinen versio ei päätynyt blogiin asti.

   Poista
 3. On ne edelleen ihania juttuja nuo miittilahjat! :) Ai, sä sait tuon ILNP Admire Me:n! o.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän sen sain joo ^^ Iloa riittää pitkäksi aikaa kyllä. Vaikka vähän paineitakin että saa käytettyä niitä :D

   Poista