306. Minttuinen Pure

Jokin aika sitten yritin epätoivoisesti sutia O.P.I.:n Purea a-Englandin Tristamin päälle todella huonoin lopputuloksin. Uskaltauduin testaamaan uudelleen tällä kertaa Wet'n Wild Megalast-sarjan I Need Re-Fresh Mintin päälle. Tämä ei ole ihan alkuperäinen, sillä holotin tämän jo aikaa sitten. Tottelin viime Puren yrityksen kanssa saamaa ehdotusta, että sutii hiutaleita vain kevyesti lakan päälle.


Puren lisäksi leimasin Pueenin Stamping Buffet-laatoista hopeista kiemuraa. Näin jälkeen päin harmittaa, ettei leimannut kultaisella, olisi nimittäin sopinut paremmin mintun kanssa.Täytyy sanoa, että tällä kertaa uudelleen yrittäminen kannatti, Pure on kaunis mintun päällä ja lisäksi nuo harvemmassa olevat hiput tuovat lakan kauneuden esiin ennemmin kuin sienirihmaston.  (Kiitos Sissi, tästä mielikuvasta ylipääseminen oli lähes mahdotonta. :D)


- Dimavarien

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tuo lakan väri on aivan ihana. :)

   Poista
 2. WoW miten kauniit! Juu Puren salaisuus piileekin siinä, että sitä käyttää säästeliäästi vähempi on parempi periaatteella :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ju, tuli huomattua. Ja se sopii paremmin tähän vaaleanpaan pohjaan mun mielestä. :D Ja kiitos. ^^

   Poista
 3. Tosi nätit! Ihana tuo tuunattu minttulakka yksinäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toi onnistu kyl hyvin, tykkäsin tuon sävystä ja levittävyydestä jo ilman tuunausta ja kun aikoi kaivata hennosti holoista minttua pääty holottaa ite. :D

   Poista
 4. Haha, eipä kestä:) Mä en ole pystynyt sen jälkeen käyttämään tota lakkaa ollenkaan mutta tässä se näyttää kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuli kyllä aika monta kokeilua, ennen kun löysi tämän pohjavärin alle. Tummemmissa aina näytti sienirihmastolle, vaikka aluksi ajatteli niiden kanssa käyttää.

   Poista
 5. Pure + minttu = purelove<3 aivan upeat!

  VastaaPoista
 6. Oooo, pitääkin kokeilla mintun päällä Purea, ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile vain, mintun päällä pääsi kyllä niin oikeuksiinsa. :)

   Poista