305. I glow in the dark

Voitin Femme Fatalen jouluisesta arvonnasta kakkospalkinnon. ^_^ Ihan uskomatonta, että joskus käy tuurikin näissä. Palkintoon sisältyi Girly Bitsin Shift Happens, Pretty & Polishedin When Hearts Kaleidoscope ja Serum no. 5:den Pink Lantern.


Shift Happensin omistinkin jo, mutta sisko riemastui siitä, joten se sai hyvän uuden kodin. Kahdesta muusta innostuin vasta nyt testaamaan tuota Pink Lanternia. Meni näinkin kauan, koska vierastan itsellä tuota barbie-pinkkiä. Ei pitäisi olla ennakkokäsityksiä, rakastuin tähän lakkaan. :D


Siis tämä on ihan uskomaton pimeässä. :D Pink Lanternin efektin voimakkuus vei jalat alta. Päädyin tasapainottamaan tämän purkkapinkkeyttä O.P.I.:n Solitairella ja valkosilla leimoilla Konadin laatasta. Vähään aikaan käyttänytkään konadin laattoja, kun jumittunut uusiin, mutta toimivat kyllä yhäkin kuin junan vessa.


Käytetyt lakat:


 - Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Mie ensin katsoin, että noi kaikki lakat kuuluivat palkintoon :DD Olin eka että TÄ o_O ja sit piti lukea pari kertaa uudestaan teksti että miten tämä nyt meni :DD
  Mutta joo, aivan upeat kynnet! Mahtavasti näkyy pimeässä noi kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi efekti on kyllä tosi hieno tuossa. :D Ja ois kyllä kelvannu kaikki, ois ollu nii onnensa kukkuloilla :DD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Ja voittaminen on aina kivaa, oli eka vaa epäuskone fiilis. :D

   Poista
 3. Mä luin kanssa jotenki väärin ja luulin, että oot voittanu nuo kaikki :DD Jouduin lukemaan pari kertaa uudestaan, kunnes ymmärsin :D Varmasti olisi kelvannut kaikki, mutta tuo kakkos palkintokin on kyllä kiva ja kynnet jälleen oikein nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Jo mikä tahansa voitto on aina mahtava, varsinkin kun nyt sattui olemaan vielä mieluisia lakkoja. ^^ Ja kiitos.

   Poista