300. Imperiumin nousu... tai siis täysin asiaankuulumattomat kynnet

Juu, otsikoiden keksiminen on yhä liian vaikeaa. Tosin tuo leffa tuli käytyä veljen kanssa katsomassa, oli vielä verisempi kuin edeltäjänsä. :D Kera laivojen ja sumun. Eli ei mikään vaikutuksen tekevä, maailmaa uurtava lehva, mutta täydellinen aivot narikkaan hack and sink parilla räjäytyksellä maustettuna.

Lakkasin aksenttikynnet Wing Dustin Breathing Underwater'illa ja muut kynnet China Glazen Water Waiting For You'lla. Molempien alla on Essien After School Boy Blazer, koska en jaksanut kerrostaa lakkoja peittävyyteen tarvittavaa määrää paksujen kerroksen pelosta. Ne olisivat kuitenkin tippuneet heti peel-offin kanssa.Tykkäsin lakkojen kimalluksesta jo ihan pelkästään, mutta sitten laitoin Chez Delaneyltä tilatut hopeat decalit nimettömiin koruiksi. Tykkäsin kynsistä todella paljon, mutta tuli hermostuksisa peukaloista jo tökittyä lakat pois, joka oli extrahelppoa alla olevan peel-offin takia. :D

Käytetyt lakat:


- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Tosi hienot ja nätit kynnet. :) Ihania nuo lakat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Nää lakat on kyllä ihania ja onneks peel-off auttoi poistamisessa! :D

   Poista
 2. Tuo nimetön varsinkin on miemielenkiintoinen! Hyvä kombo kokonaisuudessaankin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä rakastan näitä hopeisia decaleita, pitäis hommatakin Chez Delaneyltä lisää, kun varastot alkaneet huveta... Sopivat niin hyvin silloin, kun ei oikein keksi koristeluja. :)

   Poista
 3. Upeat kynnet olet loihtinut! Wau! ^_^
  Nimetön on aivan sanoinkuvaamattoman kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nanne. :D Toi nimetön on kyllä kiva, decaleita parempaa koristustapaa ookaan. (Paitsi silloin, kun ne kieltäytyy yhteistyöstä.)

   Poista