297. Persikkaista nudea

Hempeää tähän väliin vielä lisää, kun näitä kynsiä on varastossa. Lakkailin jälleen kerran O.P.I.:n Bare It In Trafalgar Squarella, koska piti päästä testaamaan pystyykö A Woman's Prague-ativella leimaamaan. Ja pystyihän sillä. Yllätyin jopa kuinka hyvin, mutta vaatii ehdottomasti vaalean lakan alle näkyäkseen. Ei kuitenkaan ollut laatalla niin pigmenttinen.Tuli otettua käyttöön jälleen Golden Rose Parisin persikkainen glassfleck-topperikin. 305 on kyllä niin kaunis, luovuin jopa Essien As Gold As It Getsistä, kun tämä oli paljon kauniimpi tähän tarkoitukseen.


Kuvio on jälleen kerran MoYoun XL-laatoista, tällä kertaa Tourist 07-laatasta. Strassit ovat askarteluun tarkoitettuja ja ehkä vähän liiankin massiivisia kynnellä käytettäviksi. :D 

- Dimavarien

11 kommenttia:

 1. Nätit kynnet. :) Kauniin sävyiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oma suosikki nude tällä hetkellä, tosin Brasilia-kokoelman ihanuuksia ei vielä ole. Saattaa suosikki ne tilattua muuttuakin. :D

   Poista
 2. Ooh! eipä olisi tullut mieleenkään että praguella voi leimata, se on jotenkin niin luirua, mutta näköjään aika kauniit leimat sillä saa aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli pakkomielle testata. :D Eka aattelin tehdä liukukärkeä samoilla lakoilla, mutta sitten tuli mieleen, että leimaus olisi kivempi. Yllätyin itsekin, että toimi noin hyvin.

   Poista
 3. Kauniit kynnet!
  Miusta noi niitit kyllä passaa näihin, ei yhtään liian isoja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ite nii tottunut niihi pikkusiin, että häiritti jopa. :D Ja kiituksia. ^^

   Poista
 4. Teidät on haastettu! :)
  http://whenlifeisdigital.blogspot.fi/2014/03/blogigallup-mellan-haaste.html

  VastaaPoista
 5. Whaaa, Prague-ative leimaa noin söötisti ♥___♥
  Mä niiiin tiedän, mitä teen seuraaviksi kynsiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, iteki iha yllätyin. Jään odottelemaan. :D

   Poista